2777
2789

مامان من از بس دهن لقه ب همه خواستگارا قبل عقد میگ  وضع مالیمونو اونم بیشتر طمع میکنن. ایندفه حسابی دعواش کردم ولی میدونم نمیتونه. فقط باید با طرف یواشکی اشنا بشم ک اونم خطرداره نمیدونم چجوری مامانمو درستش کنم ک نگه ب طرف چی داریم اخه خونمون قدیمیه بعدمیگم بیا بریم تو یکی از اپارتمانامون ساکن بشیم  میگ ن من با اینجا خاطره دارم همم اجاره اونجا از بین میره خب هرکی میاد خواستگاری خونه قدیمی میبینه میره مامانمم سریع میگ ما فلانجا فلان داریم همه رو لو میده. هرکی اومد واس مادیات اومد پیگیر شد چکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر مادی نگری

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

پز# زیر پوستی

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

خواستگار واسه خودت؟

شما که یه تاپیک دعوا با شوهر داری😏😏😏

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
نمیاد از جلو در مشاوره راهشو کشید رفت گفت اینا نمیفهمن حیف پوله بدی ب اینا. حالا ب غلط کردن افتاده چ ...

خودت باید میرفتی... الانم برو خودت 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

اصولا اون خواستگاری که با دیدن خونه قدیمی میره و با اعترافات مامانت برمیگرده بدرد نمیخوره چه خودش چه خانوادش

همین برات کافیه که طرفو بشناسی 

سوال بعدی!😄

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
یه آپارتمان که چیزی نیست...که اونا بمونن به خاطرش

ن ارثیه هم دارم مامانم چهارتا خونه داره و خواهرم سه تا. پرستاره. گفته ماشینم میدم 206.من اینارو نمیدونستم بعد عقد شوهرم گفت راستی مامانت گفته بهم ماشین میده منم رفتم دعوا با مامانم ولی الان فهمیدم حتی حلقه سرعقدمم شوهرم با زرنگی و موش مرده بازی انداخت گردن مادرم اونم واس ابرو پول حلقه رو داده اعصابم خرد شد

ن ارثیه هم دارم مامانم چهارتا خونه داره و خواهرم سه تا. پرستاره. گفته ماشینم میدم 206.من اینارو نمید ...

بالاخره شوهر داری یا خواستگااار؟

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
مامانتوو قانع کن🤐🤐🤐

زورم بهش نمیرسه لجبازه. الان ک بدبخت شدم شوهرم روز اول هی گفت من دنبال این چیزا نیستم ولی غیر مستقیم تیغ زد. دوسال تحملش کردم دیگ خ شورشو دراورد زمان تمدید اجاره خونه فرار کرد مامانم اومد ده رهن داد و یکتومن هرماه داره اجاره رو میده اقا با پررویی یخاد برگرده خونه راهش ندادم بخدا روزی بیست بار زنگ میزنه گوش ک ینی اشتی ک باز ی ی کلاه گشادتری سرم بذاره رو بیصداست گوشیم