2777
2789
عنوان

غربالگری اول

81 بازدید | 13 پست

بچه ها من سونوی غربالگری سه ماهه رو دادم همه چی اوکیه اوکیه بعد جواب آزمایش خونم یکشنبه میاد بعد چون دیابت داشتم آزمایشگاه دیروز بهم گفت دوباره برم برای آزمایش خون گفتم مشکلی بوده گفتن نه فقط ما دوباره باید بگیریم

کلی استرس گرفتم

ممکنه چیزی باشه

ن بابا.همرو دوبار میفرستن.بخاطر پوله بی انصافا😏

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

دیابت نوع یک داری یا دیابت بارداری گلم؟

نترس شاید واسه نمونه مشکلی پیش اومده دوباره مبخوان نمونه بگیرن توکل کن به خدا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا.همرو دوبار میفرستن.بخاطر پوله بی انصافا😏

جدی 

مگه دفعه دومم پول میگیرن

مشکل اونا بوده که

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
دیابت نوع یک داری یا دیابت بارداری گلم؟ نترس شاید واسه نمونه مشکلی پیش اومده دوباره مبخوان نمونه بگ ...

من دیابت نوع ۱ دارم از ۸ سالگی

وای ایشالا که هیچی نباشه کلی نگرانم

از من نگرفتن

درستشم همینه

نباید بگیرن

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
از من بار دومو هزینه ای نگرفتن نمیدونم داستان چیه خیلی نگران شدم

نگران نباش عزیزم.بسپار ب خدا.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
شما میبینم ۲۷ هفته به زایمان نوشته براتون به امید خدا شما غربالگری رفتین؟

فدات.هنوز نرفتم عزیزم.

ایشالا موفق باشی عزیزم احتمالا تاریخ زایمانمون با هم نزدیک خواهد بود به امید خدا🥳

ممنون گلم.سونو اول تاریخ زایمان منو ده آبان زده.شما چی؟