2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون كروناست

124 بازدید | 19 پست

من ديشب ساعت ده بود كه بدنم درد گرفت و لرز ميكرد كم ساعت١٢بيشتر شد بعد خوابيدم ساعت ٣صبح با تب و لرز شديد بيدار شدم خيلي حالم بد بود شوهرم چايي اورد و قرص تب قط شد ابريزش بيني هم داشتم الان فقط بدن دردم بعد ديروز زير بارون تو حياط هم خيلي واستادم

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدي از چه نظر عزيزم

عزيزم قرار نيست با يه تب و لزر يكم ابريزش كرونا باشه ,كرونا سرفه خشك داره تنكي نفس و بيحالي داره .من خودم يك هفته سرفه خشك داشتم و تنكي نفس خود بخود خوب شدم .اصلا نترس سرماخوردي همين 

عزيزم قرار نيست با يه تب و لزر يكم ابريزش كرونا باشه ,كرونا سرفه خشك داره تنكي نفس و بيحالي داره .من ...

ممنون عزيزم❤️

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
منم دوروزه تب ولرزدارم سفیکسیم میخورم کمی بهترشدم یعنی منم کرونا نیست؟

بيشتر مردم كرونا ندارن ترس كرونا همه رو مريض كرده مايعات بخور و همون قرص فردا از منم سرحالتري انشالله