2777
2789

جالب ترین چیزی که به ذهنم میرسه اینکه وقتی عروس میاد خونه پدر شوهر داماد باید از یه بلندی سیب بندازه که هرکی این سیب هارو بگیره روز پا تختی از خانواده داماد چیزی به عنوان هدیه میگیره خانواده ما رسم داره وقتی داماد میره بالا که سیب پرت کنه یه چاقو ضامن دار رو نصفه وا میکنن میزارن زیر پاش اگه فشار بیاره اون بسته بشه کل اونایی که باهاش بالا هست هووو میکشن آبرو بیچاره میره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تویی به جای همه و هیچ کس به جای تو نیست😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب ترین چیزی که به ذهنم میرسه اینکه وقتی عروس میاد خونه پدر شوهر داماد باید از یه بلندی سیب بندازه ...

خیلی سال پیش یکی از فامیلا ما خواس اون سیبرو بگیره ارنجش خورد تو دماغ پش سریش دماغش شکست دعوا شد☹😂

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
خیلی سال پیش یکی از فامیلا ما خواس اون سیبرو بگیره ارنجش خورد تو دماغ پش سریش دماغش شکست دعوا شد☹😂

🤣🤣🤣🤣اره کلا داستانی هست با این سیبا عموی منم روز عروسیش اومده سیب بندازه صاف چشم راست عروس و هدف گرفته🤣🤣بیچاره زن عموم تو فیلمشون هست جوری میخوره سرش تکون میخوره🤣

جالب ترین چیزی که به ذهنم میرسه اینکه وقتی عروس میاد خونه پدر شوهر داماد باید از یه بلندی سیب بندازه ...

دبروز ميگن يه تاپيکي بوده ميگفتن يه جاي رسمشون اينه شب زفاف عروس اول با خان بخوابه بعد با داماد 

🤣🤣🤣🤣اره کلا داستانی هست با این سیبا عموی منم روز عروسیش اومده سیب بندازه صاف چشم راست عروس و هدف ...

طفلکیی😂😂😂😂

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
دبروز ميگن يه تاپيکي بوده ميگفتن يه جاي رسمشون اينه شب زفاف عروس اول با خان بخوابه بعد با عروس 

این دیگه واقعا عجیب منم چند سال میش اینو شنیده بودم اما یادم نمیاد میگفتن رسم کدوم طایفه هستش راست دروغشم نمیدونم

طفلکیی😂😂😂😂

خیلی جالبه ها سیب که میخوره بعدش بابا بزگم دستشو میاره لهنتیا خواستن از بیچاره زهر چشم بگیرن احتمالا🤣🤣🤣همش نقشه بوده🤣🤣🤣

این دیگه واقعا عجیب منم چند سال میش اینو شنیده بودم اما یادم نمیاد میگفتن رسم کدوم طایفه هستش راست د ...

خيلي عجيبه ميگن خان با همه زناي منطقشون رو امتحان کرده چ عجيب

خیلی جالبه ها سیب که میخوره بعدش بابا بزگم دستشو میاره لهنتیا خواستن از بیچاره زهر چشم بگیرن احتمالا ...

واای😂😂😂😂😂

دبروز ميگن يه تاپيکي بوده ميگفتن يه جاي رسمشون اينه شب زفاف عروس اول با خان بخوابه بعد با داماد  ...

وااییی چه بد اونوقت داماد میزاره زنش اول با خان بخوابه اخه نامحرمه که

عروس خودش چی میشه پس 🙁

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍