2777
2789

سلام . دوستان وضعیت مشهد از نظر کرونا چطور شده ؟ واقعا کم شده مرگ و میرهااا؟ کسی اطرافش پرستار یا پزشک نیست توو مشهد یا جاهای دیگه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وضعیت مشهد خجالت آوره واقعا.... مخصوصا این که مردم ریختن بیرون. وحشتناک شلوغه خیابونا. نمیدونم چرا ن ...

شهر مام کلا انگار کرونا تمام شده مردم ریختن بیرون 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خداکنه حرموبازنکنن ی جاخوندم ازاردیبهشت بازمیشه

بدبخت میشیم. 

همینا که باورشون نمیشه خب بگیرن. بدبختی اینه که به بقیه ای که رعایت میکنن هم منتقل میکنن. کی میخوان بفهمن نمیدونم. رعایت فاصله هم که هیچ. خدا به خیر بگذرونه فقط

Shadow

مردم بیچاره مقصر نیستن 

مقصر اونایی هستن که خیال مردم رو راحت کردن

از مردم حمایت اقتصادی نکردن

قرنطینه نکردن

براشون از آب خوردن راحت تر بود قرنطینه 

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
کم نمیشه، اگرم کم بشه دوباره برمیگرده... چین به صفر رسونده بود ولی الان فقط 24ساعت 1200تا کشته داشته ...

جدی؟کی گفت من نشنیدم چه جالب 

من مطمءنم توهفته های بعدی ایرانم مثل اسفندمیشه دویاره چون همه ریختن بیرون 

خونمون ب مرکزخریدوراسنه بوتیک ولباس فروشی نزدیکه 

ازدیردزک ۹۰درصدواکردن مردم ریختن بیرون تهران هم هستم الکی میگن فعلابسته س 

وخدایی که بشدت کافیست
خداکنه حرموبازنکنن ی جاخوندم ازاردیبهشت بازمیشه

اتقاقاتولیت استان رضوی اعلام کرده توپیچ اینستاش ماصجن رواززاءراخالی میبینیم ناراحت کنندس برامون میخوایم بازکنیم باتمهیدات خاص 

اخه وقتی بازکنی دیگ تموم شددیگ تمهیدات وایناهمش الکیه مردم دیگ میان بازوشلوغ مبشه دوباره 

وخدایی که بشدت کافیست