2777
2789
میخوای خودتونم بندازین مگه لباسشوییت چن کیلوییه؟ فک نکنم بالش بشه هرچن کیلو باشه تنبل خانم

الان بالشتو بشوری تنبل تری یا نشوری!

پس بالشتاتونو چطور تمیز میکنید؟ 

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بالشتو بشوری تنبل تری یا نشوری! پس بالشتاتونو چطور تمیز میکنید؟ 

بالشا روشون چن تا روشون کاورو پارچه داره زیریا همیشه تنیزن پارچه روشونو درمیاریم میشوریم توش برچی باید شسته شه خشک نمیشه نم میمونه بو میگیره،اخرشم که گند میبندن بالش ب اون بزرگی

بالشا روشون چن تا روشون کاورو پارچه داره زیریا همیشه تنیزن پارچه روشونو درمیاریم میشوریم توش برچی با ...

حتی اگه ۳لایه روکش داشته باشه بازم لازمه که شسته بشه، نشوری که بو برمیداره

من چندبار شستم و راحت خشک شده و بوی تمیزی میده

اینی که میگم درمورد الیافه، پنبه و پر شسته نمیشه

حتی اگه ۳لایه روکش داشته باشه بازم لازمه که شسته بشه، نشوری که بو برمیداره من چندبار شستم و راحت خش ...

مال منم الیافه دقیقا سه لایه روکش داره ولی دلم میخواد الیافشوبریزم بانرم کننده وپودر بشورم بوی تمیزی بده

الان دوتاازتشکای الیافمو هرکدوموتوشوسه قسمت کردم الیافاشونو انداختم تو تشک سرشوگره زدم انداختم شست بعدنشستم بادست کرکاشو جداکردم بعددوباره تشک گرفتم میخوام بالشامم همینکاروکنم

مال منم الیافه دقیقا سه لایه روکش داره ولی دلم میخواد الیافشوبریزم بانرم کننده وپودر بشورم بوی تمیزی ...

الیافشو از داخلش درنیار

روکش های بیرونی رو دربیار و الیاف با یه لایه روکشش رو یه دونه بنداز داخل ماشین

من حالت سریع نیم ساعته میندازم

البته اگر لکه ی زرد داره قبلش وایتکس یا سرکه اسپری کن بعد بنداز ماشین

بالشت های من برچسب شستشو هم نداره ولی میندازم و چیزیش نشده