2777
2789
عنوان

منیرالسلطنه که بود؟ +عکس

381 بازدید | 11 پست

«منیرالسلطنه»⁩ از زنان ⁧ناصرالدین شاه⁩ را کمتر از باقی زنان او می‌شناسیم. زنی نیکوکار که ثروت خود را وقف امور خیریه کرد. وی مدرسه ایی به نام منيريه بنا نهاد و موقوفاتی از تهران و مازندران را برای هزينه‌ های اين مدرسه تعيين کرد. تنها زنی است که هنوز نامش روی قطعه ای از این شهر مانده است: میدان منیریه و محله منیریه به نام اوست.

اقا هستم

چ عجب سیبیلاش کمرنگ بوده  

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحش شاد👌👌👌

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
چ عجب سیبیلاش کمرنگ بوده    

نخند الان به خاطر قرنطینه نصف زنا سیبیل دارن.

خداییش هم چاقم هم سیبیل دارم اگه اونموقع بودم جز دافا حساب میشدم.یه مقدار قرنا رو جابجا اومدم

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
نخند الان به خاطر قرنطینه نصف زنا سیبیل دارن. خداییش هم چاقم هم سیبیل دارم اگه اونموقع بودم جز دافا ...

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

الان این میدون و پاساژ کدوم شهره؟ 

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!