2777
2789

زایمان طبیعی بدون درد بیمارستان مادر بهتره یا مجیبیان؟لطفا راهنماییم کنین اتاق زایمان و رسیدگی تو کدوم یکی بهتره؟

سلام ببخشید دکترتون کیه 

مجیبیان دکتر حجت و تو مادر دکتر تراب زاده  پیشرو تا دکتر پرونده تشکیل دادم که بعد تو انتخاب بیمارستان راحت باشم الان بیشتر گیج شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نرفتم تاحالا برا زایمان....مثلا توفایمل خودمون دونفر رفتن مادر یکی بشدت راضی یکی دیگم میگف نرسیدن بهم نمیدونم.

من خودم میخام برم مرتاض یا مادر....البته میخام سزارین بشم.مادر چن روز پیش رفتم نوار قلب بچه بد نبود ولی قسمت مامایش خیلی کوچیک بود خخخخ هرچند ک ربطی ب کوچیک بزرگی نداره ولی خب اگ میخای بری کادر سعی کن اتاق خصوصی بگیری اینجوری خیالت راحت تره چون خاهرشوهرم اونجا زایمان کرده بود س نفر تو ی اتاق کوچیک بودن البته قبل کرونا الان بخاطر کرونا یکم حواستو ب این چیزا بده.دکترت کیه؟؟

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

کلا بستگی داره به ماما ها و پرسنل شیفتی که زایمان میکنی ....

طبیعی که اصلا دکترت نمیاد من یلوک اومد و رفت قدی که یه معاینه خرکی کرد و خونریزی برداشتمو بعدم زایمان کردم .😇

ولی ماما ها خیلی خوب بودن 

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
دکترتون کی بود؟زایمان بدون درد داشتین؟تو اتاق زایمان ماماها دعوا نمیکنن؟

دکترم دهقانی فیروز ابادی بود ...ساختمان پزشکان بلوار طالقانی ....

نه بابا من کیسه ابم پاره شد ....سریع زایمان کردم نه صبح رفتم بیمارستان سه بعدظهر زایمان کردم 

نه چرا جنگ کنن .

من دکترم اومد بالا سرم گفتم خانم دکتر اپیدورال کنین منوووووووو گفت وا هفت درجه باز شدی 😕

دو ساعت دیگه زاییدی 😂😂😂😂

فقط ماما ها هی میگن زور بزن زور بزن همین😂😂

من نرفتم تاحالا برا زایمان....مثلا توفایمل خودمون دونفر رفتن مادر یکی بشدت راضی یکی دیگم میگف نرسیدن ...

مادر دکتر تراب زاده-مجیبیان دکتر حجت با دو تا دکتر پرونده تشکیل دادم ،مگه مادر اتاق خصوصی میدن؟

دکترم دهقانی فیروز ابادی بود ...ساختمان پزشکان بلوار طالقانی .... نه بابا من کیسه ابم پاره شد ....س ...

اره اپیدورال همون اول میزنن که که از چهار شانت درد متوجه نشی هفت دیگه راه سخت رو داشتی میرفتی

مادر دکتر تراب زاده-مجیبیان دکتر حجت با دو تا دکتر پرونده تشکیل دادم ،مگه مادر اتاق خصوصی میدن؟

اره دارن ولی تعدادش کمه. چون بیمارستان کوچیکه منم دکتر جواهری پزشکمه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

خواهرشوهرم من کرباسی بود و مرتاض زایید بچه اولشو داغون شده بود سز کردن 

دومی رو دکتر دهقانی سیدالشهدا زایمان کرد 

خیلی راضی هست یه سال پیش اتاق خصوصی گرفت

اره اپیدورال همون اول میزنن که که از چهار شانت درد متوجه نشی هفت دیگه راه سخت رو داشتی میرفتی

داغون اصلا داغون عجب دردیه