2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارمان

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

ایمان و ارمان ب دهه نودیا نمیخوره

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی
بابا ب خدا برا دهه نودی ایمان ظلمه

پسر عمم یه ماهه ک ب دنیا اومده اسمش ایمان😁

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

رادمان

فرهان

بارمان 

آریان

نویان

پویان

آیهان

رایان

بر این وزن هستن و زیبا تر از ایمان و ارمان

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی
وا چشه مگه؟دهه نودیا باید  اراد برسام ارسام ارشام رایان ......باشن حتما؟؟؟؟؟؟

عزیزم من نگفتم اسم بدیه ولی الان دیگه قدیمی شده  همونطور ی برا ی مرده نود سالع ارشام خالب نیس برا ی بچه دو ساله هم ایمان خوب نیس

وا چشه مگه؟دهه نودیا باید  اراد برسام ارسام ارشام رایان ......باشن حتما؟؟؟؟؟؟

تیریپ روشن فکری برندارین تو رو خدا

الان دهه هفتادیای ک اسمشون سکینه و کبرا و فریبا و ... هستش دارن میرن اسم عوض میکنن چون واقعا اسمشون ب سنشون نمیاد

این طفلکم بزرگ بشه همین جوری میشه

پدر و مادر باید ی اسمی انتخاب کنن ک بچه بعدا تو مدرسه و اجتماع اذیت نشه