2777
2789
عنوان

راهنمای تغییر نام

405 بازدید | 13 پست

سلام بچه های نی نی سایتی من ۱۹ سالمه اما به شدت از اسم خودم متنفرم اسمم کلثومه و اصن دوسش ندارم چون هفت ماهه به دنیا اومدم و خیلی ضعیف بودم پزشکا گفته بودن احتمال زنده موندش کمه واسه همین بابامم رفته بود ثبت احوال گفته بود هر اسمی باشه اشکال نداره اونا هم گذاشته بودن کلثوم حالا از این اسم متنفرم دلم میخواد اسممو به نازنین تغییر بدم به نظرتون ثبت احوال برام تغییر میده دو سال پیش یه دختری تو مدرسمون هم اسمش کلثوم بود به کیمیا تغییر داد

اگه شناسنامه ات قرمز بخوای قهوه ای کنی خیلی راحت قبول میکنن اون یکی روهم فقط فک کنم پول میریزی

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ميري دادخواست ميدي

ميتوني هم  استشهاد محلي بنويسي و از اهالي امضا بگيري كه به اسم نازنين ميشناسنت و صدات ميكنن و كلثوم فقط تو شناسنامه بوده ، ميبري دادگاه، نامه ميزنن ثبت احوال

هرچند تو دادگاه هم قاضي گير نميده، فقط ميگه چرا ميخواي عوض كني؟ شما دليلتو ميگي

هزينش رو جديدا نميدونم

اره جديدا راحت تغيير ميدن همسايمون  زهرا بود رفت مرضيه كرد البته نميدونم فازش چي بود

واقعا؟ اولا که زهرا قشنگ تره ولی خیلیا میگن عوض نمیشه یا باید بری دادگاه اما من نمیخوام برم دادگاه

واقعا؟ اولا که زهرا قشنگ تره ولی خیلیا میگن عوض نمیشه یا باید بری دادگاه اما من نمیخوام برم دادگاه

عزيزم از اينان كه به سركتاب و...اعتقاد دارن پشت سر هم بد مياوردن رفت سركتاب باز كرد گفته بود بايد اسمتو عوض كني  

ببخشید منظورتونو نفهمیدم یعنی چی که قرمزه یا قهوه ای؟

شناسنامه قدیم جدیدا آخه رنگشون فرق داره عکس داربی عکس 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه