2777
2789
عنوان

باردارم آیا؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 51 پست
من خودمم ب علائما هیچ اطمینانی ندارم هیییچ چون یک سال دارم با علائم منفی میبینم

نمیدونم دیگ چیکار کنم واسه خدا ازش دلگیرم حداقل الکی علایم نشونمون نده گولمون بزنه بارداری پیشکش

خیلی ناراحتم نمیدونم چطوری خودمو کنترل کنم همش چشمهای خوشحال شوهرم جلو چشمم میاد

لعنت ب بی بی منفی

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز سه روزه که تاخیر دارم علامت هیچی ندارم پریروز یه لک قهوه ای دیدم و تموم شد دیروز از یه ماما پرسیدم امپول پروژسترون زدم اگه بچه باشه جاش محکم شه وگرنه زودتر پری بشم.فقط و فقط هفته پیش یه درد دور ناف وحشتناک داشتم الانم گاهی دور نافم تیر میکشه.دیگه هیچ امیدی ندارم باید تا حالا بی بی چکم مثبت میشد.😭😭

جدی؟؟؟؟؟؟

من دقیقا مثل توام.خودمم حامله ام.نمیدونما شایدم دردای پریودت باشه.ولی من که حامله ام مثل توام.تخمدانای سمت چپم درد میکنه.کمرم زیر شکمم سینه هام همشون درد میکنه

اره عزیزم،  احتمالش هست، پریودهاتون منظم بوده؟ اگر بچه میخواهی اسمتو تغییر بده،  وقتی اسم ...

خدا از زبونت بشنوه 😍😍 نامنظم بود همیشه ولی چندماه پیش رفتم دکتر آزمایش هورمونی دادم تیروئیدم کم کار بود که دکترم قرص کم کاری تیروئید داد ازوقتی استفاده میکنم خیلی منظم شده هرماه ۲۹میشدم با پریود بدون علامت ولی این ماه امروز موعدم بود ولی نشدم

اسمم رو نمیشه تغییر بدم عزیزم چون ثبت شده

راستی عکس چشمم رو بفرستم میتونی بفهمی از رو مژه ها؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
من دقیقا مثل توام.خودمم حامله ام.نمیدونما شایدم دردای پریودت باشه.ولی من که حامله ام مثل توام.تخمدان ...

اشتهات چجوریه عزیزم؟من انگار راه گلوم و دهنمو بستن بزور یکم غذا میخورم دیروز ظهر فقط ناهار خوردم روز قبلشم فقط ناهار خوردم حالت تهوع اصلا ندارم

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
اشتهات چجوریه عزیزم؟من انگار راه گلوم و دهنمو بستن بزور یکم غذا میخورم دیروز ظهر فقط ناهار خوردم روز ...

اولش که اصلا نتونستم غذا بخورم ولی یکی دوروزه اشتهام بدجور باز شده همش گشنمه فقط میخورم.من حالت تهوع کلا ندارم.تو بچه اولمم نداشتم

ای خدا حکمتتو شکر.یکی بچه میخواد نمیشه یکی نمیخواد فورا میشه.من ی دختر۲۱ ماهه دارم اصلا بچه نمیخواست ...

خدا برات حفظش کنه من ناراحتیم بابت اینه ک سرنماز همیشه دعا کردم خدایا کسی رو با فرزند امتحان نکن و خدا ۷ماهه داره امتحانم می کنه

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
اولش که اصلا نتونستم غذا بخورم ولی یکی دوروزه اشتهام بدجور باز شده همش گشنمه فقط میخورم.من حالت تهوع ...

دعاکن حامله باشم امروز موعدم بود هنوز نشدم عکس چشمم رو بفرستم میتونی بفهمی حاملم از رو مژه ها؟

خدا برات حفظش کنه من ناراحتیم بابت اینه ک سرنماز همیشه دعا کردم خدایا کسی رو با فرزند امتحان نکن و خ ...

7 ماهه اقدام کردی؟ خب اینکه چیزی نیست.من سر بچه اولم بعده ۸ ماه اقدام حامله شدم.عزیزم یک سال طبیعیه به خودت استرس نده

دعاکن حامله باشم امروز موعدم بود هنوز نشدم عکس چشمم رو بفرستم میتونی بفهمی حاملم از رو مژه ها؟

نه عزیزم نمیتونم.بلد نیستم.فردا ی بیبی بزن.حتما حتما هم به من بگو تو این تاپیک شد برات دعا میکنم

7 ماهه اقدام کردی؟ خب اینکه چیزی نیست.من سر بچه اولم بعده ۸ ماه اقدام حامله شدم.عزیزم یک سال طبیعیه ...

قرصی دارویی مصرف کردی؟من استرس دارم بخاطر حرف مردم بخدا وگرنه یسالم صبر می کنم دیوونم کردن

بنظرت پری شدم تو این کرونا برم دکتر؟

قرصی دارویی مصرف کردی؟من استرس دارم بخاطر حرف مردم بخدا وگرنه یسالم صبر می کنم دیوونم کردن بنظرت پر ...

نه هیچی نخوردم.اسپرم های شوهرم ضعیف بودن.خودتون میتونین تو خونه امتحان کنین اسپرم هاشو.قرص فارماتون خچرد خوب شد.نه عزیزم تا یک سال نشده نرو دکتر بسپرش بخدا.هرچی حکمتش باشه.بیخیال شو اصلا.استرس به خودت بدی حامله نمیشی از من گفتن بود

نه هیچی نخوردم.اسپرم های شوهرم ضعیف بودن.خودتون میتونین تو خونه امتحان کنین اسپرم هاشو.قرص فارماتون ...

اره دقیقا ولی مگ میشه بیخیال بود