الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم امروز سه روزه که تاخیر دارم علامت هیچی ندارم پریروز یه لک قهوه ای دیدم و تموم شد دیروز از یه ماما پرسیدم امپول پروژسترون زدم اگه بچه باشه جاش محکم شه وگرنه زودتر پری بشم.فقط و فقط هفته پیش یه درد دور ناف وحشتناک داشتم الانم گاهی دور نافم تیر میکشه.دیگه هیچ امیدی ندارم باید تا حالا بی بی چکم مثبت میشد.😭😭
من دقیقا مثل توام.خودمم حامله ام.نمیدونما شایدم دردای پریودت باشه.ولی من که حامله ام مثل توام.تخمدانای سمت چپم درد میکنه.کمرم زیر شکمم سینه هام همشون درد میکنه
اره عزیزم، احتمالش هست، پریودهاتون منظم بوده؟ اگر بچه میخواهی اسمتو تغییر بده، وقتی اسم ...
خدا از زبونت بشنوه 😍😍 نامنظم بود همیشه ولی چندماه پیش رفتم دکتر آزمایش هورمونی دادم تیروئیدم کم کار بود که دکترم قرص کم کاری تیروئید داد ازوقتی استفاده میکنم خیلی منظم شده هرماه ۲۹میشدم با پریود بدون علامت ولی این ماه امروز موعدم بود ولی نشدم
اسمم رو نمیشه تغییر بدم عزیزم چون ثبت شده
راستی عکس چشمم رو بفرستم میتونی بفهمی از رو مژه ها؟
خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
قرصی دارویی مصرف کردی؟من استرس دارم بخاطر حرف مردم بخدا وگرنه یسالم صبر می کنم دیوونم کردن بنظرت پر ...
نه هیچی نخوردم.اسپرم های شوهرم ضعیف بودن.خودتون میتونین تو خونه امتحان کنین اسپرم هاشو.قرص فارماتون خچرد خوب شد.نه عزیزم تا یک سال نشده نرو دکتر بسپرش بخدا.هرچی حکمتش باشه.بیخیال شو اصلا.استرس به خودت بدی حامله نمیشی از من گفتن بود