2777
2789

امکانات چی بگو بگم. میخوای عکس بدم؟؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شکوه جون من بوش دارم و راضی ام ولی سری ۵ به دردت میخوره اطلاعاتم یا یه موز بردارم برم 😄

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام شکوه جون من بوش دارم و راضی ام ولی سری ۵ به دردت میخوره اطلاعاتم یا یه موز بردارم برم 😄

سلام دورت بگردم 😂😂😂😂😂😂

اجی مگه سری پنج هم داره😂😂😂😂😂

عاااالیه عالی بود اطلاعاتت.

این یارو چلم کردخ بخدا رفتیم بازار همه را ته توشا دراورده بازم میگه تحقیق کن .عن تحقیق کردنو دراورده گفتم ممد خدایی میخی بخری یا منا سرکار گذاشتی دیگه چقده تحقیق و تفحص کونم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

حالا فعلا قول ده روز دیگه را دادس😂😂😂😒😒😒

سلام دورت بگردم 😂😂😂😂😂😂 اجی مگه سری پنج هم داره😂😂😂😂😂 عاااالیه عالی بود اطلاعاتت. این یا ...

سلام عشقم 😘😘 

اره سری خوباش پنجه 😆😆😆😆

بگو چی مد نظرته اونایی که گفتی سری ۶ و ۸ داره دیگه لابد ممدتون میخواد ماشینه صبحا بره نون هم بخره براش 😂😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عشقم 😘😘  اره سری خوباش پنجه 😆😆😆😆 بگو چی مد نظرته اونایی که گفتی سری ۶ و ۸ داره دیگ ...

اره دیگه منم بعش گفتم سری هشتش که خیلی گرون نمیخام سری شش هم مثل سری هشت فقط چند تا برنامه کمتر داره بعدم من از هر کی پرسیدم میگن فقط با یه برنامه اکو کار میکنن.بقیه ش اصافه کاریه.

فکر کنم نظرش همین باشه😂😂😂😂😂

نه کلا یه چیزی که میخاد بخره بدش نمیاد بره از خود سازندشم تحقیق کوند من نمیدونم برا زن گرفتنش اینقد تحقیق و تفحص میکردس آ من گیرش اومدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اخرم کلاه سرش رفته کردنم تو پاچش😂😂😂😂😂😂

اره دیگه منم بعش گفتم سری هشتش که خیلی گرون نمیخام سری شش هم مثل سری هشت فقط چند تا برنامه کمتر داره ...

اره زئولیت و اینا رو هم سری ۶ داره خیلی سری ۸ فرق چندانی نداره 

خیلی هم دلش بخواد 😒🔫 

اره زئولیت و اینا رو هم سری ۶ داره خیلی سری ۸ فرق چندانی نداره  خیلی هم دلش بخواد 😒🔫

😂😂😂😂😂😂😂

قربون شکلد بشم آجی.اره منم بهش میگم .

میگم عامو تو ببین چقده میخای پول بدی برو اندازه همون هزینه کن کلا من اینجور که تحقیق کردم بوش کلا عالیه همه مدلاش دیگه بستگی داره چقدر بخای هزینه کنی.

منم گفتم اصلا هر چی بخری برا من فرقی نداره بخدا دستم میبوسم تو فقط بخر لعنتی دیگه دست برام نمونده بسکه ظرف شستم.

😬😬😬😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂 قربون شکلد بشم آجی.اره منم بهش میگم . میگم عامو تو ببین چقده میخای پول بدی برو اندا ...

😘😘❤️

اره بوش خدایی خیلی عالیه نسبت به ال جی و مارکای دیگه هم بهتره  

ولی بنظرم سری ۶ به بالا بگیری خیلی خوبه همون ۶ رو هم بگیری خوبه من راضی ام ازش  (سری پنجش هم خوبه ها  😂) اپشن هاش بیشتره از مدل های پایین تره حالا ۸ هم نگرفتی خیلی مهم نیست 

سلام دوستم من خیلی وقته میخوام عضو بشم گفتن شما جا داری باید چیکار کنم💐🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2190705/زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامداد-خمار-تاپیک-جدید?postId=135263190

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏