2777
2789
عنوان

ژله خورده شیشه کسی درست کرده؟

147 بازدید | 11 پست

میگم ژله الوئه ورا رو با چی قاطی میکنید با بستنی یا آب؟

بعد اینکه ژله رو چطوری از قالب سیلیکونی جدا میکنید؟

فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده

من اب میریزم

جدا نمیکنم من تو ظرفای کوچیک درست میکنم باهمون میذارم رو میز

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بستنی خوشمزه میشه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

من با بستنی درست کردم یک لیوان اب جوش واسه الوعه ورو سرد که شد یه لیوانم بستنی اب شده یه نکته داره ژله بستنی رو کف بریز چون خورده شیشه ها سنگینه (ژله های مکعبی برش خورده)میرن میچسبن کف قالب بعد راحت جدا نمیشه

واسه جدا کردن هم اول بزار 5 6 ساعت یخچال خوب خودشو بگیره بعد با چاقو گوشه هاشو ازاد کن کم کم و با دقت برش گردون

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

قبلش باید مقدار بسیار کمی قالب رو چرب کنی و زمانی هم که از یخچال بیرون میارید، یه آب گرم کنارتون باشه. قالب رو در حد چند ثانیه بذارید تو اون آب گرم و بعد براحتی با چاقو، کناره هاش رو از قالب جدا کنید

من با بستنی درست کردم یک لیوان اب جوش واسه الوعه ورو سرد که شد یه لیوانم بستنی اب شده یه نکته داره ژ ...

ممنون بخاطر نکته ای که گفتی

ینی ژله بستنی رو یه کم بریزم بزارم بگیره بعد دربیاریم بقیه ژله بستنی و خورده شیشه ها رو بریزم؟

فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
ممنون بخاطر نکته ای که گفتی ینی ژله بستنی رو یه کم بریزم بزارم بگیره بعد دربیاریم بقیه ژله بستنی و ...

نه عزیزم نیاز نیست بزاری بگیره فقط یه خورده بیشتر بریز مواد پایه رو در حدی که کف قالبو  شیارهاشورو کامل بپوشونه و اگه قالبت طرح داره اون ژله خورده ها میره گیر میکنه کفش موقع برگردوندن اذیت میشی

قربانت اخه خودم واسم تجربه شد 😉

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت