2777
2789
عنوان

مامان ها لطفا جواب بدید

89 بازدید | 15 پست

19هفته هستم دو روزه کمر درد شدید دارم که میزنه به لگن و پای ران چپم میشنیم نمیتونم راحت پاشم یا تو خواب بچرخم خیلی درد میکنه امشبم لکه اومد ترسیدم به نظرتون طبیعیه امروز هم خیلی کار کردم یا فردا برم دکتر لطفا راهنمایی کنید. 

الهم عجل لولیک الفرج 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو دکتر عزیزم شاید نیاز باشه از شیاف یا دارو خاصی استفاده کنی 

دکترم در دسترس نیست بیمارستانم میترسم چون کرونا هست دعا کنید تا شنبه چیزی نشه برم پیش دکترم خیلی درد دارم

الهم عجل لولیک الفرج 
دکترم در دسترس نیست بیمارستانم میترسم چون کرونا هست دعا کنید تا شنبه چیزی نشه برم پیش دکترم خیلی درد ...

استراحت کن سعی کن از جات زیاد بلند نشی 

شماره دکترتو نداری بهش زنگ بزنی ؟

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

نه در حد لکه است پس فردا برم بیمارستان ببینم چی میگن با دارو بچه دار شدم خدا بهم نذر کرده امیدوارم چ ...

حتما برو عزیزم ببین نظر دکترت چیه؟خدابزرگه بخدا توکل کن انشالله چیزی نیس؛فقط یادت باشه تو این شرایط بیشتر مراقب خودت باشی کارزیاد وسخت انجام نده اصلا انشالله اینم میگذره به سلامتی

🌹لاحولِ وَلا قُوهِ اِلا بِاللهِ العَلیِ العَظیم🌹
دکترم در دسترس نیست بیمارستانم میترسم چون کرونا هست دعا کنید تا شنبه چیزی نشه برم پیش دکترم خیلی درد ...

من واسه سلامتی خودت ونی نیت صلوات فرستادم

🌹لاحولِ وَلا قُوهِ اِلا بِاللهِ العَلیِ العَظیم🌹