2777
2789

سلام مامانا...من شوهرم صبح میره شب میاد..بخاطر همین نزدیک۱ماهه براش کارتون میزارمو کارامو می کنم خسته شه گریه می کنه ک شیرش میدمو می خوابه..بازی هم باهاش،می کنم امابیشتر تی وی میزارم..الان زدم نت گفت خیلی خطرناکه...خیلی ترسیدم‌..پس شماها چیکار می کنین ک سرگرم شه

پای تلویزیون میمونه؟ مال من که فوری حوصلشون سر میرفت با یه وسیله بالا سرش مشغول میشد . 

نگاه می کنه قشنگ ..گاهی می خنده یا صدا از خودش در میاره....تا قبل تی وی ی بند باید کنارش،می موند...بی ادبیه،ی دستشویی نمی تونستم برم..دست تنهاهم هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاه می کنه قشنگ ..گاهی می خنده یا صدا از خودش در میاره....تا قبل تی وی ی بند باید کنارش،می موند...ب ...

مال من خودشون با اسباب بازی بالا سرشون بازی میکردن . ولی تی وی در حد دو سه دقیقه . آره خوب نیست تی وی نمیزاره ذهنشون خلاق بشه بزار برای مواقعی که واقعا چاره نداری چند دقیقه ای ببینه

نگاه می کنه قشنگ ..گاهی می خنده یا صدا از خودش در میاره....تا قبل تی وی ی بند باید کنارش،می موند...ب ...

عزیزم بچه من ۲ ماه و تموم کرده تو ۳ ماهه تا بحال اجازه ندادم به تی وی نگا کنه ولی انقد دوس داره ولی ضررش زیاد

[QUOTE=132917285]اصلا تلوزیون خوب نیست تو این سن. بشین پیشش باهاش بازی کن. بچه دیگه م داری؟ 

مگه کار کمه..ناهار و شام و تمیزی خونه بکنار...از صبح تا شب تنهایی با بچه ،آدم خسته میشه خب..یکی بود حداقل ی دوساعت باهاش بود یکم استراحت می کردم خوب بود...وقتیم می خوابه خوابش سبکه ..ی بند گهوارشو تکون می دم ی لحظه وایسم بیدار میشه

[QUOTE=132917285]اصلا تلوزیون خوب نیست تو این سن. بشین پیشش باهاش بازی کن. بچه دیگه م داری؟  ...

خودت و با کارای خونه خسته نکن سلامتی خودت مهم تره. وقتی روز میخوابه استراحت کن پیشش. آخه هنوز کوچیکه و چهار ماهشه بزرگتر شه کاراش هم بیشتر میشه اونوقت کم میاری

شهدا شرمنده ایم 😢

دختر منم 4ماهه هست. مثل نی نی شما باید هحتما تکون بدم بخوابه منم میزاشتم تو کهریر تلویزیون میدید کارتون رنگی رنگیه دوست داشت ولی منم خوندم نوشته بود قبل دوسال اصلا نزارید ببین منم خیلی کمتر میزارم ولی دیگه وقتی چاره ای نیست مجبورم بزارم یکم تا کارامو بکنم. 

الان بیشتر میزارم تو کهریر با خودم میبرم آشپزخونه کارامو میکنم و باهاش حرف میزنم که سرگرم شه. 

خودت و با کارای خونه خسته نکن سلامتی خودت مهم تره. وقتی روز میخوابه استراحت کن پیشش. آخه هنوز کوچیکه ...

اخه مادرشوهرم طبقه پایینمه..حساسه رو تمیزی..وقتی میاد چشمش ب همجای خونس...همیشه هم بهم می گه بچه ک خوابید پاشو کاراتو بکن...چندروز پیش بهم گفت تنبل شدیا قبلا کیک خونگی درست می کردی😑

دختر منم 4ماهه هست. مثل نی نی شما باید هحتما تکون بدم بخوابه منم میزاشتم تو کهریر تلویزیون میدید کار ...

یعنی مچ دستم از جا دراومد..انشالله سلامت باشن فداسرشون