2777
2789
عنوان

جوش صورت

354 بازدید | 23 پست

بچه هامن از ۱۲سالگی جوش صورت دارم تاالان ک ۲۷سالمه اول کنار دماغم بود بعد رفت رو گونه هام بعد یکم پایین تر الانم از کنار گوشم تا چونه ام جوش دارم یعنی کناردماغم خوب میشه می‌ره رو گونه ام اینجوریه.دکنر رفتم خیلی دیگه آخرین مرحله بهم راکوتان دادن ی سال خوب شد ولی باز یک سال دیگه دراومد.زالو انداختم وقتی حامله بودم بهترشد ولی پارسال انداختم فایده ای نداشت نمی‌دونم شاید هر۳ماه باید انداخت تا نتیجه گرفت حجامت کردم.بهترمیشه ولی اصلا نمیره لامصب ۲۷سالمه دیگه خسته شدم دکنربرم هم راکوتان میده اونم میترسم بخورم ک حامله نشم.یواش یواش جوشها داره ازصورتم می‌ره بیرون ب سمت گردنم.راهی ندارین خسته شدم خیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زالو انداختی موقتا حافظت مشکلی پیدا نکرد؟ منطور حافظه کوتاه مدتت؟ یه سوال اینکه زالو رو پشت گوشت انداختی؟

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
دارو های جوش از هر نوعی برای بارداری مضرن .چه هورمون چه اکوتان و چه موضعیا .‌اگه طب سنتی بری و کاسنی ...

کاسنی میخورم خوبه ولی ۱۵روژ بعد انگار ی حالت گر گرفتی میاد سراغم.وقتی قرص آهن روهم از۱۵روز بیشتربخورم اینجوری میشم بااینکه کمخونی دارم یکم

زالو انداختی موقتا حافظت مشکلی پیدا نکرد؟ منطور حافظه کوتاه مدتت؟ یه سوال اینکه زالو رو پشت گوشت اند ...

ن رو صورتم.یکم مشکل دارم اره ولی تا حالا دقت نکردم ک از اونه احساس میکردم اززایمانمه و مشکلات زندگی

ن رو صورتم.یکم مشکل دارم اره ولی تا حالا دقت نکردم ک از اونه احساس میکردم اززایمانمه و مشکلات زندگی

آخه به من گفتن اگه زالو بندازی رو صورتت بدون که ممکنه چند مدت حواس پرت بشی حافظه کوتاه مدتت یه مدت مشکل دار بشه به خاطر بچه کوچیکم ترسیدم البته از پشت گوش مینداخت که رو صورت جاش نمونه  بعد از فوایدش خییییلی زیاد تعریف کرد آخه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱