2777
2789

روغن زیتون بمالی بهش نرم میشه.فقط روغن زیتون زودمیسوزه

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن ب سیخ فر

برای خشک نشدنش هم داخل سینی فرت یکم اب بریز

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

المینیوم سلفون بپیچ بهش یا از این سلفون مخصوص مرغ بگیر 

فویل

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

داشتم سعی میکردم معادل فارسیشو پیدا کنم      

اره منم یادم رفته بود

سلفون که سبیه نایلون

المینیومم که برای در پنجره ست

دیگه چیزی ننوشتم😆😆😆😆😆😆

بعد رفتن سراغش اسمشو پیدا کردم

توی سینی میزارید یا ظرف کره روغن بزنم بعد بزارم تو فر؟

توسینی میزارم تند تند کره میزنم درحال پخت بعدبرشم میگردونم من به چیزدبگه ام میرنم اینم سلیقه یه ولی خیلی خوشمره وخوشبومیشه پیازچه روخشک میکنم میزنم 

اگه مرغ تویه پاداره مرغ من فلجه ...زیادم شلوغ کنی اصلن مرغ نداریم😑😑😑🤤🤤🤤