2777
2789
عنوان

بچه خواهشا یه لحظه بیایند

161 بازدید | 14 پست

سلام خانم 

ببخشید میخواستم باهاتون مشورت کنم وخواهشا راهنماییم کنید 

من با پسری اشنا شدم که دینش باهام فرق داره کاملا پسر خوبی وفوق العاده هست از نظر اخلاقی خصوصیات همه چیز پس من هست فقط من با دینش کمی مشکل دارم که خدای نکرده تواینده مشکل ایجاد بشه ایا کسی اینجا هست که شوهر با مذهب ودینش فرق داشته باشه خانم های عزیز اینم میدونم کبوتر با کبوتر باز با باز 

ولی اگه دوست داشتن بین ادم باشه وعاشق هم باشند اون وقت چی واز همه چیز ایده ال باشه 

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤

من اهل تشیع هستم وهمسرم اهل تسنن ماکه هیچ مشکلی نداریم

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه دینی داره؟

دین یا مذهب؟

من و شوهرم عقاید مذهبیمون هیچ جوره یکی نیست ولی ۱۰ ساله داریم با خوبی و خوشی همدیگرو تحمل میکنیم

دلیلش هم اینه که هیچ کدوم تعصب نسبت به عقایدمون نداریم و سعی نداریم همدیگرو تغییر بدیم

البته با شرایط ما کم پیدا میشه..خیلی باید شناخت پیدا کنی حداقل یکی دوسال اشنا شو باهاش

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
خونوادت مخالفت نکردن 

بخاطرمذهب نه

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
میشه از تجربه هاتون بگیند 

من دین و تجربه ندارم ولی ملیتمون فرق داشت هیچشون باما فرق نداره هرکی به راه خودش ولی زمان نون میده بخاطر عشقت از باورها واعتقادات خودت نگذر چون راحت تر ازاون چیزی که فکر کنی ازت میگذره

چه دینی داره؟ دین یا مذهب؟ من و شوهرم عقاید مذهبیمون هیچ جوره یکی نیست ولی ۱۰ ساله داریم با خوبی و ...

گلم من شیعه هستم 

اقا پسر هم سنی 

ماهم مشکلی با دینمون نداریم و دین ومذهبون احترام قائلیم 

الان نزدیک ۱سال که باهمیم تا حالا هیچ مشکلی در مورد مذهب نداریم فقط از مخالفت خانودم میترسم 

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤