2777
2789

سلام خانمامن ۳ماهه کامل هست باردارم و۲تاکیست اندومتریوز دارم.یک مدت با همسرم به مشکل خوردم.هربار بحثمون میشه از بچه بدم میاد.وتودعوای اخرم همسرم گفت برو بچتو بندازش ومن بچه از تو نمیخوام خیلی ناراحت شدم و میخوام اینکارو بکنم.بنظرتون خطرناکه؟لطفا راهنماییم کنید.

بابا تو دعوا که حلوا نمیدن.

درضمن گناهه.

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این کاملا پررو شده.برای ازار دادن این حرفارومیگه.

اگه سقط کردی و پشیمون شدی چی؟؟

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
البته دعواهامون همش کوتاه مدته ولی اگر اینکارو بکنم اینو نمیبخشم چون باعثش اون بوده

پس نکن بیخیال.

هنش اونو مقصر میدونی و خودت افسرده میشی و زندگیت سخت میشه.

یه لعنت بر شیطون میدونی چقدر الان به کارت میاد تا هزاران بار ببخشید غلط کردم💔

پس نکن بیخیال. هنش اونو مقصر میدونی و خودت افسرده میشی و زندگیت سخت میشه. یه لعنت بر شیطون میدونی ...

اره حرفات کاملا درسته.ولی حس بدی پیدا میکنم وقتی دعوا میکنم از بچه بدم میاد.نمیدونم چکارکنم این حس ازم دور بشه

اره حرفات کاملا درسته.ولی حس بدی پیدا میکنم وقتی دعوا میکنم از بچه بدم میاد.نمیدونم چکارکنم این حس ا ...

با بچت حرف بزن عزیزم.

دست بکش به شکمت بگو ببین بابات اذیتم میکنه دعوا میکنه.

خود به خود دلت میخاد بیشتر حرف بزنی باهاش😍😍💋💋💋.

یا لباسی که براش خریدی رو بیار بیرون تو اون لباس تصورش کن.علیه💋😍