2777
2789
عنوان

بنظرتون ازدواج کنم یا نه؟

259 بازدید | 36 پست

سلام ، خیلی خلاصه بگم که من حدود ۳ سال با یه پسر دوست بودم خیلی عاشق هم بودیم ، حتی خواهرش هم در جریان رابطه ما بود و منو دیده بود،به دلیلی ک هیچوقت بهم نگفت ازم جدا شد و الان ۴ سال از جدایی ما میگذره ، من دیوانه وار هنوزم دوستش دارم و عاشقشم،میدونم با کسی نیست و الان سربازه ،این دورانم هم هی برام خواستگار میاد ولی واقعا میلی ب ازدواج با کس دیگه ای جز اون رو ندارم ، خانوادم دلیل رد کردنمو میدونن ولی قبول نمیکنن و چون تک دخترم میگن آرزوی عروسیتو داریم ولی واقعا نمیتونم به کس دیگه ای فکر کنم از طرفی هم همه ی دخترای فامیلمون ازدواج کردن و من مجرد موندم و این اذیت میکنه خونوادمو ، چی کار کنم از خودم بگذرم ؟ از خانوادم بگذرم ؟ 😔

نه بابا مگه بیکاری بری زیر بار مسوولیت 😥😥😥😠😠

اونا رو ولش کن

بزار اصن بگن دختر ترشیده🤕🤕🤕

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا مگه بیکاری بری زیر بار مسوولیت 😥😥😥😠😠 اونا رو ولش کن بزار اصن بگن دختر ترشیده🤕🤕🤕

خودم با این مشکلی ندارم ک بهم طعنه بزنن ولی واسه خانوادم سخته

بیخود عمرتو هدر نده فردا دیگه خواستگارم نداری اون پسره زن میگیره بچه هم میاره تو میمونی و تنهایی

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

خودم با این مشکلی ندارم ک بهم طعنه بزنن ولی واسه خانوادم سخته

آها یعنی به روت میارن که یاید ازدواج کنی😳😳

یا از رفتارشون فهمیدی😣😣😣

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
من ک اگ اونی ک دوسش دارم عاشقشم ی بار بگه نمیخوامت   براش اسنپ میگیرممم  میفرستمش بره ب سل ...

هیچوقت نگفته نمیخوامت ، گفتم دلیل جداییشو نمیدونم ولی حتی اگه گفته باشه که رابطه یه معامله نیست ک بگم چون نمیخوادم پس دوستش نداشته باشم ، منطقی نیستم متاسفانه تو این مورد

ای بابا اینا عشق جوونیه ولش کن ازدواج کن که پشیمون میشی، باز اگه پسره میخواستت و خانوادش مخالف بودن می گفتم صبر کن، ولی الان صبر کردنت الکی و بیهوده هست و نتیجه ای جز پشیمونی نداره 

ازتون خواهش میکنم برای سلامتی تو راهیم یک صلوات بفرستید ان شاءالله حاجت روا شید🙏
بیخود عمرتو هدر نده فردا دیگه خواستگارم نداری اون پسره زن میگیره بچه هم میاره تو میمونی و تنهایی

من اصلا منتظرش نیستم ک دوباره برگرده ، فقط ب کس دیگه ای جز اون نمیتونم فکر کنم

الان که مسئولیتی در قبال هم ندارین  بهت گفت نمیخامت فردا چطور میخوای باش زندگی کنی لگد به بختت نزن

دردی که انسان را به سکوت وا میدارد. بسیار سنگین تر از دردی است که او را به فریاد وا میدارد. و انسانها فقط:  به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم!