2777
2789

بیاین از شیرین کاریا ،شیطونیا ،وخراب کاریای این وروجکای کوچولو بگیم یکم دلمون واشه 😍 من خودم عاشق اون لحظه ام که یه نی نی انگشتمو سفت میگیره دیگه ول نمیکنه 😂 یا وقتایی که خرابکاری میکنن یهو اروم میشن زل میزنن به بزرگترا بعدش میزنن زیر گریه 😅😅😅خیلی خوشم‌میاد از نی نیای که پستونک دارن چون سریع میرم پستونکشونو از دهنشون میکشم بعد قیافشون اینجوری 😐 میشه  بعد لباشونو میچینن دو ثانیه مونده به 😭 سریع پستونکومیذارم سرجای اولش 😂😅😅 شمام تعریف کنید .وای من عاشق نی نی ام 😍👶👶👶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این کوچولوم وقتی بغض میکنه من خیلی خوشم میاد😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دختر من وقتی پوشکشو خیس میکنه میاد میگه ماماااااان ترررررررکییییید واشاره به پوشکش میکنه😂😂😂

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿
😂😂😂 شیطنت از چشماش میباره ها 😅 عزیزم خدا حفظش کنه

فدات بخدا اینقد شیطنت میکنه ماشالله پوستمو کنده 😐😂 شارژرم ب پریزه  بالشت میره میاره زیرپاش میزاره شارژرو درمیاره تودهنش میکنه 😠

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

آها هروقتم گرسنش باشه براش خوراکی ببرم پستونکشو درمیاره پررررررت میکنه اونور سالن...انگار 100 ساله ازش متنفره😢😄😄

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿