دوستان من چن ماهیه ازدواج کردم کلا مستقل نمیشم چون همسرم پسر کوچیک و دوتاخواهر داره یکی نامزد و یکی هم مجرده ک باهامونن'چطور میتونم بدون اینکه مستقل باشم همیشه احتراممو حفظ کنم درحالیکه خواهر کوچیکش ۲۴ سالشه خیلی خیلی خودخواه و بی ظرفیته حتی وقتی ی کاری هم بهش بگم اصلا کمک نمیکنه کلا دوس داره مثه ی کلفت نگام کن و حتی اون یکی رو هم تحریک میکنه رابطش باهام خوب نباشه توروخدا کمکم کنین'ضمنا من پدر و مادرشوهرم دارم و خیلی مهربونن و واقعا دوسشون دارم همسرمم خیلی خوب و مهربونه ولی این خواهرش خیلی اذیتم میکنه پیش همه طعنه میزنه بهم و خیلی هم بددهنه لطفا بهم بگین چیکار کنم؟؟؟
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
اره با خونواده پدر شوهرم زندگی میکنم این دوتا خواهرش در شرف ازدواجن شرط همسرم همین بود و قبول کردم حتی شوهرم الانم بهم میگن یکم درکم میکنه میگه بخدا اگه برادر بودن همین الان مستقلا میکردم ولی پدر مادرش مریض و پیرن و من واقعا از ته دل دوسشون دارم ولی این خواهرش ک میگم دوست صمیمی خودمبود و ب واسطه اون با همسرم آشنا شدیم الان زندگیمو برام جهنم کرده توروخدا بهم بگین چطور رفتار کنم باهاشون؟
اره با خونواده پدر شوهرم زندگی میکنم این دوتا خواهرش در شرف ازدواجن شرط همسرم همین بود و قبول کردم ح ...
به شوهرت بگو پاهاش رو قطع کنه از زندگیتون
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده