2777
2789

بخاطر کرونا نمیشه برم دکتر.قبل کرونا رفتم جواب درست حسابی نداد.نمیدونم روزاسس یا لوپوس.قرمزی صورت دارم سه ساله.تو آزمایش دفع پروتیین دارم باanaمثبت.تیروییدمم نسبت ب آزمایش قبل خیلی فرق کرده.کهیر شدید داشتم یکسال ناگهانی رفع شد جاشو داد ب خارش ک سیتریزین مصرف میکنم.الان مشکلم قرمزی صورتمه.آزمایشات اختصاصی لوپوس منفی بود فقطc3وc4بالا بود

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

این گروه تل هستش برا بیماری روزاسه بر اونجا ببین بچه ها کمکت میکنن بیماریتو بفهمی باهم حرف میزنید خیلی خوبه

این گروه مربوط به بیماری روزاسه و مشکلات پوستی است , هرگونه توهین و بی احترامی ، چتهای متفرقه و مطالب غیر مرتبط ممنوع میباشد...❌

لینک گروه:  https://t.me/joinchat/AAAAAD8MXznVn_Yg-alibQ

لینک گروه جدید در صورت فیلترینگ تلگرام:  https://discord.gg/aU3KSFd

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم گونه‌اش قرمز میشه وخارش پیدا میکنه از چهار سالگی این مشکل داره تو بهار

حساسیته اون 

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
این گروه تل هستش برا بیماری روزاسه بر اونجا ببین بچه ها کمکت میکنن بیماریتو بفهمی باهم حرف میزنید خی ...

مرسی عزیزم تل گرام ندارم

مرسی عزیزم تل گرام ندارم

عزیرم قرمری صورتتون از لوپوس بود؟من‌گونهام قرمز شده همراه جوش نمیدونم لوپوسه یا رزاسه اصلا رو بینی و‌چونه و‌پیشونیم نیستا ممنون میشم ببینی منو خواهرم

عزیرم قرمری صورتتون از لوپوس بود؟من‌گونهام قرمز شده همراه جوش نمیدونم لوپوسه یا رزاسه اصلا رو بینی و ...

دکترا جواب درست ندادن منم پیگیری نکردم دیگه

میگفتن مشکوک ب لوپوسی یه بار مثبت میشد یه بار منفی

حالا شما یه آزمایش لوپوس بده عزیزم

هنوزم قرمریش کامل خوب نشده.آفتاب نباید بخوره صورتم