2777
2789

شوهرم رفت مشروب بخوره خسته شدم بخداخسته معتاد مشروب ‌‌شده بااین اوضاع کرونانمیتونم برم خونه بابام آخه خونه بابام مشهد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون موقع که ازدواج کردی مشروب میخورد

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
چی بگم اول که معتادتریاک بودکمکش کردم ترک کرده 6ماه بعدترکش بهم خیانت کرد بعدش مشروب خوردن‌ روشروع ک ...

بیشتر ادمایی که ترک میکنن یه چیز دیگه رو جایگزینش میکنن متاسفانه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
نه بااین که معتادتریاک بود.خیلی خوب بود.خیلی ازهرلحاظ چندماه داره این کاررومیکنه

عزیزم خدا به دلت آرامش بده برا شوهرت زیاد دعا کن آدم میمونه چی بگه

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

بچه هم داری؟اصلا چجوری شد با یه آدم معتاد ازدواج کردی؟