2777
2789

دوتا سوال دارم یکی اینکه میشه شب خمیر رو اماده کنم صبح بپزم؟ دوم اینکه نونم بعده یکی دو روز سفت میشع کسی دلیلشو میدونه؟

نمیشه شب خمیرو درست کنی تا صبح ترش میشه و خراب و دلیل دومیت هم اینه ک نمیزاری خمیرت جابیفته وترش بشه 

انسان خوبی باش ولی وقتت رو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂️الهی یهویی همونی بشه ک دلتون❤میخواد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه شب خمیرو درست کنی تا صبح ترش میشه و خراب و دلیل دومیت هم اینه ک نمیزاری خمیرت جابیفته وترش بشه ...

 

خب میگن دوساعت استراحت کنه من نون لواش رو دقیقا دوساعت میزارم استراحت کنع اما نون بربری رو شب اماده میکنم صبح میزارم تو فر اوایل خوب میشذ اما الان نه

میشه بهم رسپی که خودتون امتحان کردین رو بدین هرموقع وقت داشتین ممنونم از محبتتون

عزیزم من همه نون ها و کارهای آشپزی و دسر هام و از برنامه سرآشپز پاپیون استفاده میکنم پیشنهاد میکنم این برنامه رو بریز و خیلی خیلی مفید هست .

برای تهیه نون هم راستش خمیر و دیگه چشمی درست میکنم ینی اول نصف لیوان آب گرم برمیدارم و توش دو ق غ مایه خمیر میریزم و درس رو میبندن و اجازه میدم ده دقیقه یک جای نسبتا گرم بمونه در همین وقت دو سه لیوان آرد داخل ظرف میریزم و کم کم آب اصافه میکنم اول یک لیوان بعد لیوان دیگر و و بعد هی ورز میدم تا خمیرم یکم دیگه به آب نیاز داشت اون لیوان مایه خمیرم رو بهش اضافه میکنم خمیر در حدی باید بشه که به دست نچسبه که با اضافه کردن آب یا آرد میتونی درستش کنی راستی نمک هم کمی باید بزنی و اگه دوست داشتی از سیاه دانه و زیره و یا کنجد در نون ها میتونی استفاده کنی.خمیر بستگی به جایی که داره باید اینقدر استراحت بدی که مثل لونه زنبور روش بشه اگه روش پتو بندازی زودتر عمل میاد.من با این مدل خمیر خیلی نون های متنوع میپزیم حتی برای پیراشکی پیتزایی و پیراشکی گوشت هم ازش استفاده میکنم 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

میشه لطفا

زندگی10001 | 2 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز