عزیزم من همه نون ها و کارهای آشپزی و دسر هام و از برنامه سرآشپز پاپیون استفاده میکنم پیشنهاد میکنم این برنامه رو بریز و خیلی خیلی مفید هست .
برای تهیه نون هم راستش خمیر و دیگه چشمی درست میکنم ینی اول نصف لیوان آب گرم برمیدارم و توش دو ق غ مایه خمیر میریزم و درس رو میبندن و اجازه میدم ده دقیقه یک جای نسبتا گرم بمونه در همین وقت دو سه لیوان آرد داخل ظرف میریزم و کم کم آب اصافه میکنم اول یک لیوان بعد لیوان دیگر و و بعد هی ورز میدم تا خمیرم یکم دیگه به آب نیاز داشت اون لیوان مایه خمیرم رو بهش اضافه میکنم خمیر در حدی باید بشه که به دست نچسبه که با اضافه کردن آب یا آرد میتونی درستش کنی راستی نمک هم کمی باید بزنی و اگه دوست داشتی از سیاه دانه و زیره و یا کنجد در نون ها میتونی استفاده کنی.خمیر بستگی به جایی که داره باید اینقدر استراحت بدی که مثل لونه زنبور روش بشه اگه روش پتو بندازی زودتر عمل میاد.من با این مدل خمیر خیلی نون های متنوع میپزیم حتی برای پیراشکی پیتزایی و پیراشکی گوشت هم ازش استفاده میکنم