2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مهریه نخواستم و نگفتم

ولی خودش به جای مهریه نصف خونه ای توش ساکنیم رو به نامم زد

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
منم نزده خودمم نگفتم هیچوقت ولی خوب مرداهم تواین دوره زمونه حق دارن چیزی نزنن بنام زنشون چون مهریه ه ...

زن داریم تا زن عزیزم من یکی از اقوام خونشو زد بنام زنش و زنشم آرایشگاه زده بود و حسابی کارش گرفته بود با دوتا پسر کوچیک زیر 5سال رفت درخواست طلاق داد گفت من خونه دارم درآمد هم دارم دیگه شوهر میحام چیکار 

سلام من برادرم خونروزد بنام خانمش   چون خانمش انقدر بهش محبت می کرد ومیکنه که بهش اعتماد داشتیم و و اقعا ادم معدبیه. بعدشم خودشم معلمه بخشی از پول خونرو داده بود

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘

اولین زمینی که خریدیم زد به نام خودش بعدم خودش گفت بعدیو گیزنم به نام تو  که وقتی خریدیم هر دوتارو انتقال داد به نام گن      مسئله ای نیست که مطرح باشه برامون  برامون فرقی نداره به نام کی بشه زمین من و اون نداریم  

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

خودش زد. قرارمون این بود هر چی تو زندگی مشترک مون در میاریم متعلق به هر دومون باشه

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
زن داریم تا زن عزیزم من یکی از اقوام خونشو زد بنام زنش و زنشم آرایشگاه زده بود و حسابی کارش گرفته بو ...

خوب منم منظورم از این مدل زن ها هست از کجا معلوم کسی اینجور باشه یانه یا بعدا عوض بشه منم این مدلی دیدم توفامیلمون که میگم.بعدهم زن ومردی که باهم خوبن وزندگی میکنن دلیلی نداره بره به شوهربگه چیزی بنامم بزن اگه خودش بخواد میزنه