مقام اول مسابقات کشوری به صورت مجازی در قرآن - نوجوان مشهدی
مشهدی ها باز هم درخشیدند
به نقل از کانال اطلاع رسانی خاوری ها ، جناب آقای علیرضا کهندل ، قاری سرشناس و حافظ کل قرآن از ایل خاوری خراسان ، در مسابقه ای کشوری که با حضور 40 تن از نخبگان در تلاوت سوره ی مبارکه حجرات به صورت مجازی ، توانست رتبه ی نخست این مسابقه را از آنِ خود کند ؛ این مسابقه در هفته ی سوم فروردین ماه سال 1399 آغاز و جمعه فینال آن برگزار شده ، و نتایج ، در یکشنبه ، 24 ام فروردین ارسال شده است .
این ایل که بزرگان زیادی در خود دارد ، در سال های پیش شاهد موفقیت های چشمگیری از سعید مختار دهقان ، حمید صفدری و سید محمد جواد حسینی ، قاریان بین المللی و بنام ایران بودیم ، اما این بار ، ظاهرا نفر دیگری در صف رقابت هاست . علیرضا کهندل که نوجوان خاوری است ، با اشتیاق و شور تمام خود ، پا در عرصه ای گذاشت که در آن استعداد فوق العاده ای دارد .
علیرضا فرزند اول جناب مهدی کهندل ، در سال 1381 متولد شده و در کودکی و قبل از مدرسه با دکتر محمد علی دوستی که تمبر پستی اختصاصی قرآنی در خراسان رضوی به نام ایشان رقم خورده بود ، در مجالس خاوری ها ، بر قرائت قرآن آشنا شده و اولین استاد وی در نوجوانی ، جناب سرور عظیمی ، قاری بین المللی و مطرح است .
او در 20 متری طلابِ مشهد ، محله ی خاوری ها ، بدنیا آمده و اصالتا از روستای خارزار فریمان است . وی که در مدرسه ی دولتی امام حسین ( ع ) مشهد مشغول به تحصیل است در مصاحبه ای با روزنامه ی شهر آرا در مورد وضعیت تحصیلی و آینده ی خود میگوید :
از سال چهارم دبستان در مسابقات ناحیه شرکت میکردم و در تمام سال های تحصیل ، میانگین معدلم 19 بود . من همیشه در کنار درس ، برای قرائت ، وقت اضافی قرار میدادم و چون به رشته های حقوق قضایی و وکالت علاقه داشتم ، موجب شد تا رشته ی تحصیلی ام را علوم انسانی انتخاب کنم .
او همچنین میگوید : خدمت به مردم نوعی عبادت محسوب میشود به همین دلیل دوست دارم اگر قرار است شغل و حرفه ای برای فردا برگیزنم ، حرفه ای باشد که در قالب آن امکان خدمت به هم نوع نیز بیشتر باشد .
مقام هایی که علیرضا در مسابقات استانی و کشوری کسب کرده به صورت زیر است :
1 – کسب مقام دوم بین المللی امام علی ( ع ) با حضور 20 کشور اسلامی در قم
2 – کسب مقام اول کشوری حفظ سپاه کل کشور
3 – کسب مقام سوم کشوری حفظ در مسابقات دانش آموزان قرآن و عترت
4 – کسب مقام اول استانی و تقدیر از ایشان توسط قاری بین المللی استاد حامد شاکری
5 – کسب مقام دوم اذان در مسابقات شهرداری مشهد
6 – کسب مقام ممتاز در مسابقات دانش آموزی استان خراسان
7 – کسب چندین مقام رشته قرائت در استان
و ...
علیرضا کهندل که با دعوت به شهر های مختلف ایران و کشورهای اسلامی با تلاوت های خاص و بینظیر خود ، نشان داده است که با کسب 7 مقام مشهورو بیشتر در سطح استانی و کشوری ، در کنار وضعیت تحصیلی عالی ، استعداد فوق العاده ای در حفظ و قرائت قرآن دارد ؛ در واقع علیرضا کهندل ، نوجوان نخبه ی ایرانی است و باعث افتخار برای ایل خاوری خراسان .
وی به همراه پدر و برادر ، مهدی و محمدرضا کهندل که در حسینه ی خاوری ها شرکت پرشوری دارند ، در مراسماتی همچون گرد همایی مسئولان تدارکات و پشتیبانی یگان های سپاه خراسان رضوی ( 17/11/98 ) نیز حضور داشته است . او همچنین در جلسات گردهمی و 14 کاندیدای خاوریِ انتخابات 99-98 یاری رسان قوم خویش بود .
او همچنین میگوید : اگر من در این جایگاه حضور دارم ، به واسطه ی حضور و حفظ ارتباط با مساجد محله ی طلاب است . اکنون که مکبر نماز مغرب و عشا در مسجد رضوی هستم ، برنامه ی آموزشی برای 25 نفر از نوجوانان علاقه مند به حفظ و قرائت قرآن در مسجد امام حسن ( ع ) نیز دائر کرده ام .
لینک گروه تلگرامی " آشنایی با بزرگان ایل خاوری خراسان " :
https://t.me/joinchat/B2C-Lk5uNMkTv0t2_jHV-ghttps://t.me/joinchat/B2C-Lk5uNMkTv0t2_jHV-g
مشتاقی و مهجوری ( علیرضا کهندل - شهرآرا ) :
لینک خبری