2777
2789

پسرم وارد 14 ماهگی شده ولی هنوز کلمه نمیگه خیلی نگرانشم اگه بچتون اینجوری بوده یا اطلاعی دارین لطفا بگین

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 

پسر خاهرم هشت ماهشه میکه بابا ماما دده دس دسی

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترم ۱۹ ماهشه چند تا کلمه بیشتر نمیگه

مامان   بابا   آ=اب  ممه  دادا    ایم=مریم   بب=کلا به پرنده ها و حیوانات

هر چی فکر میکنم چیز دیگه نمیگه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مامان یا بابا نمیگه

نه فقط، ن ن و دد و این چیزا میگه و حرفای نامفهوم   

همه چیز هم توی دهنش میکنه هرچیزی که فکرشو کنین از صندل گرفته تا ظرف و اسباب بازیهاش

دختر داداش من بزور یه کلمه میگفت بعد همون هم یادش میرفت بعد چند روز، یهو افتاد رو صحبت کردن،  ما شا الله اینقد حرف میزنه باید بهش بگی دو دقیقه سکوت کن حد اقل 😁😍

یادمه دختره دخترخالم که کوچیک ترش بود کلمه میگفت و تکرار میکرد دختر داداش من هیچی میگفت ، حالا این داره صحبت میکنه مثل بلبل دختره دخترخالم  هنوزم جمله بندی نمیکنه

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
دختر من 2 سال و 3 ماهشه فقط 5تا کلمه میگه. نگران نباش بچه ها متفاوتن. 

پسرم هر چی هم بهش میگم بیا برو بشین یا این چیزا بی تفاوته انگار نمیفهمه چی میگم

من پسرم ۱۹ ماهش ده کلمه شاید بگه به دکترش گفتم گفت ایرادی نداره تا ۳ سالگی بعضی از بچه ها کم حرف میزنن 

ساعت دنیایی من کوک است بالبخندتو                                     صبح رابیداری چشم توتعیین میکند❤💑❤
پسرم هر چی هم بهش میگم بیا برو بشین یا این چیزا بی تفاوته انگار نمیفهمه چی میگم

به بهداشت گفتی؟ دختر من از 9 ماهگی گفت ابو یعنی گوشی و کلا 5 تا کلمه میگه. کامل هم میفهمه همه چیو. پسرتو چک کن ببین وقتی حرف میزنی باهاش تو چشمات نگاه میکنه. شنواییش خوبه.