2777
2789
عنوان

الویه با تن ماهی

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلن دوس ندارم به بافت سنتی غذاها دس بزنم جای ماهی توالویه نیس که  

هرکس ی سلیقه ای داره 😊 

من برعکس شما عاشق امتحان کردن طعم های جدیدم 😋

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
هرکس ی سلیقه ای داره 😊  من برعکس شما عاشق امتحان کردن طعم های جدیدم 😋

طعمای جدید نه افتضاح مثل این میمونه تو قرمه سبزی بادمجون بریزی البته تو نی نی سایت همه چی هس وقتی ماهی بره توالویه اونم بعید نیس

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
طعمای جدید نه افتضاح مثل این میمونه تو قرمه سبزی بادمجون بریزی البته تو نی نی سایت همه چی هس وقتی ما ...

نظرتون برای خودتون محترمه 😑😑😑😑😑

نظرتون برای خودتون محترمه 😑😑😑😑😑

بعله صددالبته

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
بعله صددالبته

اما برای من نیست 😑 ولی ادبم بهم اجازه نمیده مثل شما به نظرات دیگران توهین کنم خانم‌محترم 😑

لطفا ریپلای نکنید 

اما برای من نیست 😑 و ادبم بهم اجازه نمیده مثل شما به نظرات دیگران توهین کنم خانم‌محترم 😑

من توهینی نکردم شما ازسر بیکاری تند تند ریپلای میکنی صاحب پستم که نیستی من جواب استارترو دادم نه شما حالا یکی نظرش مخالف شماس دلیل نمیشه تند تند ریپلای کنید

موفق باشی

هرکس ی سلیقه ای داره 😊  من برعکس شما عاشق امتحان کردن طعم های جدیدم 😋

آره طعم های جدید و تنوع دادن در مزه ها عالیه اصلا راز آشپز حرفه ای در همینه که از ترکیب های جدید نترسه👍الویه با تن هم خوشمزه است من خوردم 😋

بجای مرغ ریش ریش فقط تن ماهیه خیلی سخت نیست من ذرت هم میریزم