2777
2789

میخام هر روز این تاپیکو بزنم تا شاید ی نفر ببینه و تصمیم بگیره شروع کنه

تا دیر نشده شروع کن

و به تاپیک قبلم سر بزن

بوس بوس    

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

بعد اینم دیگ نخونید ب دردتون نمیخوره😂

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امتحانات پایانی نزدیکه، ادم نمیتونه تمرکزشو بزاره واسه کنکور

اردبیهشت میشه پایرو بست و خرداد ک امتحانای نهاییه دوازدهمو با تست(هر چند کم)بست

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

سلام 

بچه ها من الان کلاس یازدهمم از الان شروع کنم موقعه خوبیه؟ 

وبنظرتون رتبه خوبی میارم؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید؟ 

رشتمم انسانیه

من اونیم که به زودی با دست نشونم میدن میگن بابا خیلی موفقه تو زندگیش میخوام مثل اون باشم😎✌همین نکته که هنوز به اونجایی که میخای برسی نرسیدی باید به اندازه کافی برات انگیزه ایجاد کنه😌
سلام  بچه ها من الان کلاس یازدهمم از الان شروع کنم موقعه خوبیه؟  وبنظرتون رتبه خوبی میار ...

وای عزیز یازدهمی فک میکنی دیره؟؟؟

مطمئن باش و شک نکن ک رتبه عالیی میاری خصوصا یازدهمم هستی

تابستون دهم یازدهمتو ببند در طول سالم دوازدهمو ببند همونطور ک با کلاس پیش میری و دهم یازدهمتم مرور کن(حتی چیزایی ک تو تابستون نرسیدی بخونی)

ولی فک نکنی وقت زیاده شل کن سفت کن کنی    

وای عزیز یازدهمی فک میکنی دیره؟؟؟ مطمئن باش و شک نکن ک رتبه عالیی میاری خصوصا یازدهمم هستی تابستون ...

مرسی عزیزم

خیلی بهم روحیه دادی💞

امیدوارم توهم همون رتبه مورد علاقت بیاری ودانشگاه خوبی قبول بشی

من اونیم که به زودی با دست نشونم میدن میگن بابا خیلی موفقه تو زندگیش میخوام مثل اون باشم😎✌همین نکته که هنوز به اونجایی که میخای برسی نرسیدی باید به اندازه کافی برات انگیزه ایجاد کنه😌
مرسی عزیزم خیلی بهم روحیه دادی💞 امیدوارم توهم همون رتبه مورد علاقت بیاری ودانشگاه خوبی قبول بشی

مچکرممم همچین عزیزممم    

اردبیهشت میشه پایرو بست و خرداد ک امتحانای نهاییه دوازدهمو با تست(هر چند کم)بست

من یازدهمم. چون کنکور اصلیم کنکور زبانه فقط درسای عمومی هر سه پایه رو میخوام تو تابستون ببندم در طول سال مرور کنم ولی الان اصلا نمیتونم تمرکز کنم روی تست بعد خرداد ماه امتحانات اصلیمو بیوفتم😤 کلی استرس دارم. انشالله هرچی خیره. بعد من ی سال از شما داشتم من اگ معدل کل هر سه سال بشه نهایت ۱۷ مثلا، و مثلا رتبه دو رقمی کنکور زبان باشم امکان دانشگاه فرهنگیان برام هست ؟؟ 

من یازدهمم. چون کنکور اصلیم کنکور زبانه فقط درسای عمومی هر سه پایه رو میخوام تو تابستون ببندم در طول ...

شرط معدل فرهنگیان حداقل 14-15عه

رتبه هم اره 2 رقمی ک عالیه    

مهم مصاحبس اگه دعوت شدی ب مصاحبه یادت باشه خوب تمرین کنی

من یازدهمم. چون کنکور اصلیم کنکور زبانه فقط درسای عمومی هر سه پایه رو میخوام تو تابستون ببندم در طول ...

رشتتون چیه

کلاس چندمی

اگه فضولی نباشه معدلت چن بوده.؟ 

خداییش من الانم درست حسابی نخوندم ولی از امروز برنامه ریختم سه بار تا کنکور میتونم کتابارو بخونم کل کتابارو سه دور...چقد خوشحالم کردی تو چقد مهربونی بعضی کنکوریا خیلی حسودن من اونطوری نیستم

یه صلوات برا حضرت عباس هدیه کنید