2777
2789
عنوان

رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 26 پست
۲۷ ۱۷۰ ۹۰🙊🙊 موهامم ب شدت میریزه فکنم هورمونیه البته

عزیز برات محاسبه کردم، باید 1600 کالری بخوری در روز 

ماهی صد کالری هم کم کن، ماه اول مثلا 1600 میخوری، ماه دوم رژیم بکن 1500 ماه سوم همینجوری برو 

ویتامین مولتی ویتامین مینرال حتما روزی یکی بخور، حتما 

بعد من در کنار رژیم معمولی رژیم سریعتر شدن رژیم هم میگیرم، مثلا توی یک هفته، پنج روزش 1600 میخورم دو روزش فقط و فقط 500 کالری، اسم رژیمش هم 5 به 2 است میتونی سرچ کنی، تا حالا با همین روش بیست تا کم کردم

راستش خودم تنبلم براورزش  بد الان توخونه چه ورزشی کنم؟؟اپارتمانیم

منم ی مدت ورزش کردم حوصلم سر میرف . الان میرقصم  روز کم کردمشمالی و ازری و فارسی و همه چی. بعد روزی نیم ساعتم پیاده روی . خسته نشم بیشترم میرم. ۶ کیلو تو ۵۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من این راه رو خیلی وقته دارم طی میکنم. فکر کنم دیگه خودم بتونم رژیم بدم.🤦‍♀️ اما الان جاییکه خیلی ازش راضی ام و حتی خواهرم که باردار بود رو هم بردم همونجا رژیم دکتر زینو بود. خیلی تیمشون کامله. همشون هم هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی هستن. حتما برو ازشون مشاوره بگیر

آدرس اینستاگرامشون هم drzino.ir

انلاین هم میدن؟ میشه یکم راجب نوع رژیمشون توضیح بدی

آره گلم حتما. ۳ تا متخصص شاخ داره که یکیشون واقعا تو ایران اوله. بعد با توجه به هدفی که از رژیمت داری اول اطلاعات کامل ازت میگیرن. حتی بهت زنگ میزنن و...

بعد از صبح که پا میشی تا شب برات برنامه دارن. یه چیز خیلی خوبی هم کا دارن، اگه حوصلت نیومد اون غذا رو درست کنی میتونی یه چیز دیگه رو انتخاب کنی.