2777
2789

سلاممم به کنکوری ها و پشت کنکوری هاییی عزیزززز

خب خب خب

کنکوری های 99ک میدونن 2 ماه بیشتر وقت ندارن

خواهشا اصلنم به این فکر نکین که کنکور عقب میفته چون خودتونم میدونین هیچی حساب کتاب نداره(نمونش پارسال ک به خاطر سیل میخاستم بندازن عقب بر فرض محال اگه عقب افتاد بازم دوره میکنیم مگه بده 2 بار دوره کنیم؟  )

پس بهتره  از همین امروز شروع کنید 

2ماه خوب نخابید بهتر ازینه باز پشت کنکور بمونید و 10ماه نخوابید و دوباره زجر بکشید   

و نگید ک سال دیگه میخونم بخدا اگه این 2 ماهو نخونید نمیتونید سال دیگرو هم کامل بخونید خودتونو گول نزنید با این حرفا   

کنکوری های 1400هم میتونن گزارش کارشونو اینجا بزارن تا انگیزره بشه برا خودشون   

این تاپیک برا اینه ک هرشب گزارش کاراتونو پست کنید از ساعت 12 تا ساعت 1 شب وقت دارید بعد ازون تاپیک قفل میشه 

خواهشا نگید گروه تلگرام چون دیدم میشینن یه ساعت چت الکی میکنن و میرن پی وی همدیگه

اصلا الان زمان مناسبی برا این کارا نیس بیاید با خودمون صادق باشیم بیاید فقط 2ماه خودمونو گول نزنیم

نگید از الان میشه؟؟ نمیشه؟؟؟ پایم ضعیفه پایم قویه فلان بهمان

خودتونم میدونید اینا همش عذر و بهونس  

تو پست بعد توضیح میدم چجور 2 ماهه تمومش کنیم کتابارو دوره هم کنیم  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

کنکور داری و میای سایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم واس ۱۴۰۰ میخام کنکور بدم 🙂

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔
واقعا چطوری درس سه سال عربی زیست فیزیک شیمی ریاضی ادبیات دینی و .. رو تو دو ماه😑 فک کنم اونایی که ...

اره خب کسی ک میخاد فس و فس کنه معلومه ک نمیتونه     

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
اره خب کسی ک میخاد فس و فس کنه معلومه ک نمیتونه      

نمیدونم والا من که از خدامه تاپیک های همتون رو ببینم که چیزی رو که دوست داشتید قبول شدید انشالا...

ولی نباید خیلی خیلی مطمئن باشید خدای نکرده قبول نشید بعد از درس زده میشید یهو😱😱😱

عزیزم تو پشت کنکوری هستی؟ اگه هستی چند سال