2777
2789

حسم میگه قدت معمولیه بالای ۱۵۵و موهای خودت به رنگ تیرست هیکلت ورزش کاری نیست ولی چاااق هم نیستی خوش اخلاقی سعی میکنی احترام و نگهداری چشمای خوشگلی داری که بیشتر با نمکه رنگش هم یا عسلی یا قوه ای تیره سنت هم بین ۲۰تا ۳۰ حالا یکم این طرف اون طرف تر 

هرجاش اشتباه بو  بهم بگو

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

شمادوتادست داری دوتاپاالاداری میخندی  گوشیوتودست چپت گرفتی وبادست راست تایپ میکنی خیلی خوشبخت میشی خیلی پولدارمیشی همه دوست دارن اگرم مجردی بایه دکترخوشجل ازدواج میکنی😄😂😂😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمادوتادست داری دوتاپاالاداری میخندی  گوشیوتودست چپت گرفتی وبادست راست تایپ میکنی خیلی خوشبخت م ...

😂

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
شمادوتادست داری دوتاپاالاداری میخندی  گوشیوتودست چپت گرفتی وبادست راست تایپ میکنی خیلی خوشبخت م ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 همرو درست گفتی ولی مجرد نیستم