2777
2789

سلام

سریع میرم سر اصل مطلب 

من یه ارثی بهم رسید که چندسال پیش تو مجردی یه خونه خریدم و دوسال دادمش رهن کامل هر سال حدودا ۱۰تومن سود داشت که برای جهیزیه بود سال نود و سه و نود و چهار

سال بعدش که عقد کردم و یه سال بعدشم عروسی

یه سال مستاجر بودیم

الان دوساله که تو خونه من نشستیم از اول قرار بود همون سالی ۱۰تومن از همسرم بگیرم با اینکه الان خییلی بیشتر میشه ولی من گفتم همون ۱۰تومن

همسرم نمیده بهم🙁نه که آدم بدی باشه نه اما نمیده هر وقتم بحثشو پیش میکشم میگه فررردا بلند میشیم...

خب منم حق دارم بخوام از ارثم استفاده کنم😞تازه من این پولو برای سیسمونی میخوام😞

کسی روهم ندارم از فامیلای خودم برم بهش بگم

حالا به نظرتون برم با پدرشوهرم صحبت کنم درموردش؟؟آدم منطقییه هوامم داشته تاحالا نمیدونم تو این قضیه چه عکس العملی نشون بده

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

از خونه خودت بلند شین؟😦

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورو نمی‌دونم ولی من بودم همچین کاری نمی‌کردم 

چه کاری؟؟؟

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

عزیزم تو خونه خودت نشستی پس مشکل چیه😕

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
از خونه خودت بلند شین؟😦

اوهوم

عزیزم تو خونه خودت نشستی پس مشکل چیه😕

مشکل اینه که من میخوام از ارثم یه استفاده مالی هم بکنم

[QUOTE=132814848]بااجازه استارترگل من پسرم اما زود بلند شدم کسی هست مث من بیدار شده باشه زود یاکلا نخوابیدا باشه لای ...[/QUOTE]

منم نميدونم چرا امروز از ٧صبحخ بيدارم درصورتي كه ١١بيدار ميشم

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐
منم بودم خب نمیگفتم این کار بکن ... سیسمونی میتونید خودتون ۲ تا بگیرید

میدونم گلم اما من اگه از سال اول میگرفتن الان سود اون پولو هم داشتم در صورتی که الان ندارم