2821
2789
عنوان

خواهر شوهر عوضییی .😲بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 106 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا ، چرا باید این کار رو انجام بده ، شما دوست دارید یه نفر گزارش کارهاتون رو به همسرتون بده؟

من مخفی کاری ندارم از همسرم که بخان گزارش بدن

ولی چون من از خاهرشوهر بدم میاد اگه من بودم اینکار میکردم 

خدایا شکرت

اون باید از دست زن داداش جلبش درخواست کمک کنه... در ضمن عوضی اون نیستش. یکی دیگس

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
 واقعا یعنی اونقدر پول چاپیده ک تونسته مغازه بخره🤣🤣🤣🤣هیچی نگو ماه پشت ابر نمیمونه

چرا بیخود ندونسته حرف میزنید یعنی چی چاپیده قضاوت نکن

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

اسی انقد حسود نباش دوس داری زندگیش از هم بپاشه؟؟؟سرت تو کار خودت باشه فضول_نباشیم#  

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز