2777
2789
عنوان

خواستگاری رفتن مرد ایده ال من😔

473 بازدید | 18 پست

من و اون فامیل هستیم و من همیشه از مردونه بودنش و جذبه اش خوشم میومد نمیشد گفت عشق ولی اون تنها مردی بود که رفتار و ظاهرش به دلم چسبید.

برخوردهامون با هم کاملا رسمی بود

گذشت تا اینکه من نامزد کردم و بعد تو جمعی نشسته بودیم که مادرم گفت اره فلانی هم خواستگاری کرد از دخترم ولی خب باباش همون موقع ردش کرد😳

دنیا رو سر من خراب شد😔

خداروشکر شوهرم خوبه و من هم دوسش دارم ولی....

حالا امشب فهمیدم قراره فردا شب بره خواستگاری(از ته دل آرزو دارم خوشبخت شه)ولی نمیدونم از ته اعماق وجودم به اون دختر حسودیم میشه

-همسر خودمم قبل از من یکی دو جا خواستگاری رفت و وقتی حرفشو میزد من خیلی عادی گوش میدادم و خبری از حسادت و اینا نبود و پیش خودم میگفتم من خیلی روشنفکرم.

ولی الان چرا این حس حسادت و غم منو ول نمیکنه 😔

کاش زودی بگذره و همه چی عادی شه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلایل رد کردن خانواده  چی بود شاید اونقدر ها ایده آل نبود از دور زیباتره

نه،اتفاقا امشب داشتن میگفتن پسر خوبه فامیل بود و چقدر زنشو از غریبه میخواد بگیره و اینا

دلیلشون فقط این بود که پدرم مخالف ازدواج فامیلی هستش. همین

نه،اتفاقا امشب داشتن میگفتن پسر خوبه فامیل بود و چقدر زنشو از غریبه میخواد بگیره و اینا دلیلشون فقط ...

نه ، حتما به جز این دلیل دیگه ای هم بود

اگر خیلی ایده آل بود

بابات  حتما  انتخاب ش می کرد

همیشه ادم حسرت چیزایی رو که نداره میخوره. درصورتی که ممکنه داشته های الانش خیلی با ارزشتر از نداشته ...

اره حتما همینه که میگی.خودمم بهش معتقدم،برا همین معنی این حس مزخرف امشبمو نمیفهمم