2777
2789
عنوان

لکه لانه گزینی کمککککک

135 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من ۱۸ فروردین تخمک گذاریم بوده که اقدام داشتماز دیروز که ۲۶ میشده لک دیدم خییلی کمه راستش درد سینه هم ندارم ی ذره حالتام شبیه پریوده نوک سینمم ی کم حساس شده که شاید از تلقینه....دوم اردیبهشت هم پری بشم....بنظرتون لک لانه گزینیه؟😣😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو روزه دیگه موعد پریودم هست.... قبلا لکه بینی داشتم تا پریود بشم ولی ایندفعه لک بینی نداشتم... چند روز پیش سه روز زیر دلم درد میکرد بیشتر طرف راست که اونم قطع شده... نمیدونم چی بشه

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***
یعنی استراحت مطلق کنم یا فقط سنگین بلند نکنم؟

چون لک دیدی بخاطر اون میگم دوستم لک لانه گزینی داشت نمیدونست بارداره فکر میکرده داره پریود میشه میگه رابطه و اینا داشتم اون روزا و لک بینی یه هفته قطع نشد بعدش بی بی چک گذاشتم مثبت شد بازم تو هفته ی 9 لک بینی داشته سونو کرده گفتن هماتوم داری خودش میگفت اگه روزای اول رعایت میکردم دچار هماتوم نمیشدم البته خداروشکر بچشو سالم بدنیا آورد ولی تو بارداری تا 5ماهگی درگیر هماتوم بود و استراحت مطلق اینارو گفتم که حواست باشه اگه باردار بودی فعلا کار سنگین مثل رابطه و جارو کشیدن و یا بلند کردن چیزای سنگین نداشته باشی 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......