2777
2789

امشب عجیب یاد پدربزرگم هستم...

نون خ رو که دیدم مثل همیشه یادش افتادم.

پدربزرگم کرد بود. 

خیلی مهربون.

خیلی دختردوست.

عاشق مادرم بود.هردوشون بیشتر از دختراشون دوستش داشتن.

با اینکه تو بستر افتاده بود( سوند داشت) ولی هروقت میرفتیم شهرشون تو همون بستر دوست داشت بغلم کنه.

۷-۸سالم بود که از دنیا رفت.

روشن ترین خاطره ای که ازش یادمه اینه که دستشویی رفتن براش خیییییییلی سخت بود و هربار کلی در دستشویی وایمیساد و این پا و اون پا می کرد و کلی به مادر بزرگم میگفت بیاد کمکش ولی اون غرورشو له میکرد و سرش داد میزد که خودت برو من نمیام.😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یادمه با وجود بچگی دوست داشتم برم کمکش کنم ولی مامانم نمیذاشت و میدونستم نمیتونم عصای دستی باشم که یه روز قهرمانی بوده و الان هم با وجود پیری هنوز چهارشونه و زیباس.

یه بار پدربزرگم که خیلی دلش شکسته بود به مامانم گفت:

این زن( مادربزرگم)همه ی این بی توجهیا رو میکنه چون فکر میکنه وقتی من بمیرم راحت میشه و راحت زندگی میکنه ولی بدون بعد از من خیر نمیبینه.

همینم شد و مادربزرگم بعد وفات پدربزرگم عمر زیادی نکرد و با سرطان از دنیا رفت.

هرچند مادربزرگم هم خیلی مهربون و معتقد بود.

برای شادی روح هردوشون و آمرزش گناهانشون یه حمد و صلوات بفرستین لطفا.

خدایا میبینی چطور دارم برات خوش رقصی میکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر زاده جوون و خوشگلم😔😔😔 مادربزرگ مادریم... یادش بخیر خونش و غذاهاش مهربونیهاش.... خدا رح ...

خدا رحمتشون کنه.مادربزرگا و پدربزرگا هیچوقت جاشون پر نمیشه

منم خیلی پدر بزرگ مادر بزرگم و دوست داشتم برا فوتش نتونستم برم بعد ۴ ماه که رفتم سر قبرش زار میزدم همه فکر میکردن دیروز مرده کل قبرستون اومد تسلیت گفت به زدر داداشم کندم از زمین بردم

من نه منم نه من منم😎
منم خیلی پدر بزرگ مادر بزرگم و دوست داشتم برا فوتش نتونستم برم بعد ۴ ماه که رفتم سر قبرش زار میزدم ه ...

میدونم خیلی سخته عزیزم.منم عاشق پدربزرگم بودم.هنوز هرجا حرم میرم بهدجاشون زیارت میکنم

عمه عزیزم که تو ۳۲ سالگی سرطان ازمون گرفتش

چقد دوسم داشت همچنین بابابزرگ مهربونم که هفت پشت غریبه هم بعد مرگش سوختن از بس که ماه بود

ولی الان براشون خوشحالم که نیستن و این طاعون نحس نمیترسونتشون خدا چقد دوسشون داشت زودتر بردشون که این شاهد این روزا نباشن

عمه عزیزم که تو ۳۲ سالگی سرطان ازمون گرفتش چقد دوسم داشت همچنین بابابزرگ مهربونم که هفت پشت غریبه ه ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه.

یه عمه من که ۳۰ سال گمش کرده بودیم هم وقتی پیداش کردیم که کلی بیماری داشت و بعد هم از دنیا رفت.😭

مامان بزرگم آذر پارسال فوت شد 

خیلی میومد پیشمون ،مهربون بود هرچند واقعا بهش ظلم شد و سالای آخر عمرش افسرده شده بود و... 

خاطره بچگیام ازش اینه که ،ما نوه ها بچه بودیم تابستونا میرفتیم پیشش میموندیم، 

مامان بزرگم عاششششق آشپزی بود،ما نوه ها هر وقت میرفتیم اونجا تا برگردیم قشنگ ۵ کیلو اضافه میکردیم😁خیلی دوسش داشتیم

روحش شاد😔

《چیزی که به رویایت آمد ، به دنیایت هم خواهد آمد😍😊》لطفا پس از استعمال مواد توهم زا و اعتیاد آور از ریپلای کردن نظر من خودداری نمایید باتشکر😐🙄

یه عمه هم داشتم که خیلی مهربون بود.خیلی خنده رو بود.شوهرش خیلی بهش سخت میگرفت حتی نمیاوردش پدرمادرشو ببینه.شبی که فهمیدن سرطان داره و قرار بود فرداش عمل کنه از دنیا رفت.بی زحمت.بی درد.انگار گفت پولی که تو زندگیم و سلامتم خرجم نکردی نمیخوام تو بیماری و مرگم هم خرج کنی.😭

بعد وفاتش خوابشو دیدن که خیلی خوشحال بود و میگفت راحت شدم.😭😭😭😭

مامان بزرگم آذر پارسال فوت شد  خیلی میومد پیشمون ،مهربون بود هرچند واقعا بهش ظلم شد و سالای آخ ...

عزیزم😭

خدا رحمتش کنه.

پدربزرگ منم خیلی بهش ظلم شد و خیلی تنها موند.تو تنهایی و بی کسی مرد.

مامان بزرگم آذر پارسال فوت شد  خیلی میومد پیشمون ،مهربون بود هرچند واقعا بهش ظلم شد و سالای آخ ...

چرا این ادمای خوب و مهربون باید تنها بمونن؟؟؟

چرا این ادمای خوب و مهربون باید تنها بمونن؟؟؟

تنها نموند ،پیش ما بود ولی خیلی چیزای دیگه بوجود اومد 

خونه ای که قدیمی بود و عاشقش بود رو از دستش در آوردن و جاش یه ویلا ساختن که هیچ وقت پاش رو توش نزاشت،آخر عمری خونه ای نداشت که توش بمونه😔یه تیکه باغچه داشت از کل خونه فقط اون از خونه قبل مونده بود بقیش تبدیل به ویلا شده بود،بهمون میگفت وقتی مردم ،جنازم رو ببرین کنار اون باغچه چند لحظه بزارین بعد دفنم کنید ،همینجورم شد😔

《چیزی که به رویایت آمد ، به دنیایت هم خواهد آمد😍😊》لطفا پس از استعمال مواد توهم زا و اعتیاد آور از ریپلای کردن نظر من خودداری نمایید باتشکر😐🙄
تنها نموند ،پیش ما بود ولی خیلی چیزای دیگه بوجود اومد  خونه ای که قدیمی بود و عاشقش بود رو از ...

الهی بمیرم چقدر دلش با اون خونه بوده.😭😭😭