2777
2789

سلام به همه مامانی عزیز و با تجربه، من دخترم 8 ماهشه و با وزن 3 کیلو و قد 51 بدنیا اومد، اوایل وزن گیریش خوب بود ولی مشکل شیرخوردن داشت، اما حالا که 8 ماه تمام کامل 8 کیلو ام نیست بخدااااا نگرانشم وزنش کمه و لاغر هست... بچه های اطرافیان و میبینم خیلی تپل و گوشتی هستن تروخدااا بگید چیکارا کنم... شیرم خوب بشه، وزنش بالا بره... کمکی چی بدم بهش چیا بدم با چی بدم؟!!!! خواهشا کمک کنید...

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏
سلام. واسه مقوی شدن شیرتون کره محلی بخورید خوبه. اما وزن بچه شما طبیعی هست ،شما نگران نباشید. پسر ...

بهداشت گفته یخورده کمه 

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت زینک پلاس آمریکایی نیست من قبلامیدادم خوب بودصبح بعدازصبحانه یه قاشق مربا خ آلمانی بگیرتوبازاره ...

واقعااااااا؟؟؟؟ 

اشکال نداره نگران نباشید اوایل غذا خوری بچه ها ،بعضی بچه ها وزن گیریشون خوب نیس.سیب زمینی اینا بده ب ...

چشم حتما عزیزم