2777
2789

من اوایل که حامله بودم خبر نداشتم خیلییی عصبی بودم همیشه با شوهرم دعوا داشتم 

بعد که فهمیدم هم کلی همش ویار داشتم شدییید 

یادمه هرروزی که یکم حوصله نداشتم شوهرم الم شنگه به پا میکرد که چرا اینقد ادا در میاری الان که پریودم نمیشی که بگی تقصیر اونه 😂😂😂😂🙋‍♀️

خنده دارنیست‌.

گریه داره که بلدنبوده چجوری رفتارکنه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ۵.۶ ماه تو طول کشید که بهش بفهمونم حاملگی بدتر از پریودیه

زایمان که کردم گذشته از تغییرات هورمونی اون اتفاق به خاطر شیردهی هم خیلی فازکی شدم 

الان هروقت عصبیم میگه چتتتهههه توکه دیگه نه حامله ای نه پریودی 😂

بعد ۵.۶ ماه تو طول کشید که بهش بفهمونم حاملگی بدتر از پریودیه زایمان که کردم گذشته از تغییرات هورمو ...

واقعا میخندی؟من ایناروبلا میدونستم.هیچوقتم یادم نمیره  این رفتارا.چون برام اتفاق افتاد.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
واقعا میخندی؟من ایناروبلا میدونستم.هیچوقتم یادم نمیره  این رفتارا.چون برام اتفاق افتاد.

خب خنده داره که کسی که فوق لیسانس داره کلی تجربه داره در زمینه زنان نمیدونه تو این شرایط ادم چه حس و حالی داره 

خب خنده داره که کسی که فوق لیسانس داره کلی تجربه داره در زمینه زنان نمیدونه تو این شرایط ادم چه حس و ...

نفرین کن بگو انشاالله حامله شی بفهمی چی میکشم😂😂😂😂😂