2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فك ميكنم تو شبكه هبر گفته بود از طريق ميوه منتقل نميشه  سبزي بيشتر نيگفتن اما هم ميزه هم سبزي ...

خب سوالم همینه توت فرنگی15 دیقه تو آب باشه له میشه حالا بخاد مایعم توش باشه که بدتر

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
فصلشه .گرونه . هر کی ببینه دهنش اب میفته.  مردم گناه دارن

همین الان تو تاپیک دیگه زنه حامله بود گفت دوس دارگ بخورم پولشا ندارم گناه دارن بخدا

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

این میوه ها که نمیشه پوست کندو با چه جرعتی میخرین  من فک کنم امسال توت فرنگی  نخرم کلا   اونو دیگه اصلان نمیشه  شست زیاد

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

نوش جونت منم يه هفته پيش خوردم ولي كارت خوب نبود 

قيمتش بالاس خيليً از حامله ها هنوز قدرت خريد ندارن يا الان موقعيتش ندارن 

خودتو الكي مديون نكن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي