2777
2789

هر ماه اقدام داشتم با هزار امید و ارزو که این ماه دیگه مامان میشمبعد ۴ سال... تا اینکه رفتم سونوگرافی گفت کیست درموئید داری ۳ سانتو نیمه باید جراحی کنی خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم از طرفی هم بیماری قلبی دارم میترسم از بیهوشی 

کسی تجربه ای داره کیا عمل کردن و بعدش حامله شدن مشکلی واسه تخمدان ایجاد نمیکنه ؟؟

اینجا دنبال پاسخ نباش چون مشکل قلب داری حتما باید یک متخصص در باره ت نظر بده

اول با پزشک قلب مشورت کن بعد با یه متخصص زنان خوب

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
اینجا دنبال پاسخ نباش چون مشکل قلب داری حتما باید یک متخصص در باره ت نظر بده اول با پزشک قلب مشورت ...

ممنون عزیزم 

فقط میخاستم ببینم کسی مثل من بوده یا نه 

دکتر زنان رفتم هنوز پیش دکتر قلب نرفتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم  فقط میخاستم ببینم کسی مثل من بوده یا نه  دکتر زنان رفتم هنوز پیش دکتر قلب ن ...

حراجی  این کیست ها احتمالا با لاپراسکوپی انجام میشه و یه بیهوشی از کمر میدن نگران نباش

منم سالهاس بچه ندارم خدا بزرگه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

من وقتی مجرد بودم متوجه شدم که کیست درموئید دارم .

برای من لاپاراسکوپی انجام ندادن . دکترم گفت باید عمل بشی.

ولی چیز خاصی نیست نگران نباش . عمل میکنن و انشاالله زود خوب میشی. به تخمدان هیچ ضرری نمیزنه.

در مورد قلبت که باید با پزشکت مشورت کنی که عمل بشی یا نه یا لاپاروسکوپی بشی ....

من بعد از چند سال ازدواج کردم . البته به سختی بچه دارشدم ولی مشکل از کیست درموئید نبود . مشکلات دیگه ای داشتم

حراجی  این کیست ها احتمالا با لاپراسکوپی انجام میشه و یه بیهوشی از کمر میدن نگران نباش منم سال ...

ممنونم 

عزیزم ان شاالله خدا هر چه زودتر دامنتو سبز کنه به حق خانوم فاطمه زهرا

حتما زودتر پیگیر باش به من دکتر گفته بود مشکلی نیس حتی از سونو هم نفهمیده بودن اینبار ک یه دکتر دیگه رفتم معلوم شد.