2777
2789
شبیه اسپرمه😂😂 دمش گرم

بی تربــــــــیت(با لحن نقی)😁بیام سیاه وکبودت کنم منحرف😀😀

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اگر ۳ یا ۴ سالشه.توقع بیشتر نداشته باش.بچه ها تصورخودشون از آدم ها رو میکشن. یکسال دیگه بینی و ...

نه احتمالا منظور اسی این بود شاید دلیل روانشناسی داشته باشه اینومدل نقاشی

چون به قول یکی اون بالا گفت مثل ویروس میکشه

با خودم درگیرم...

خدااااااا😍آدم فضایین انگار🙊🥴😆🤩

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
نه احتمالا منظور اسی این بود شاید دلیل روانشناسی داشته باشه اینومدل نقاشی چون به قول یکی اون بالا گ ...

آره دقیقا خواستم ببینم دلیل خاصی داره از نظر روانشناسی مثلا

پسر من اصلا حوصله نقاشی کشیدن نداره هرروز بچه های کلاسشون نقاشی میکشن میفرستن برا مربی مهدشون ولی هر وقت به پسرم میگم بیا نقاشی بکشیم بفرستیم برا خاله میگه دوست ندارم، شاید دختر شمام علاقش چیز دیگه ایه

خدایا هزار بار شکرت
بی تربــــــــیت(با لحن نقی)😁بیام سیاه وکبودت کنم منحرف😀😀

بخدا راست میگم

ی لحظه دقت کن، فقط 2تا دست اضافه داره

این بچه نابقست

وقای اسپرم بوده یادشه😁😁😁

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است
پسر من اصلا حوصله نقاشی کشیدن نداره هرروز بچه های کلاسشون نقاشی میکشن میفرستن برا مربی مهدشون ولی هر ...

پاندای کونگ فوکارو که میبینه حرکاتشو تقلید میکنه

خیلی به ورجه ورجه و ضربات پا و دست علاقه داره😐

بخدا راست میگم ی لحظه دقت کن، فقط 2تا دست اضافه داره این بچه نابقست وقای اسپرم بوده یادشه😁😁😁

😄😄😄😄حالا بچه رو بیخیال خودت چقدر درگیر اسپرمی فک کنم توهم اون موقع ها رو یادته هنو😝😝😀

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
پاندای کونگ فوکارو که میبینه حرکاتشو تقلید میکنه خیلی به ورجه ورجه و ضربات پا و دست علاقه داره😐

وای دقیقا پسر من عاشق تکواندو و ورزشای رزمیه همش میگه مامان کی منو میبری عصر جدید😂 اینا عاشق تحرکن احساس میکنم به کارایی که نیاز به سکون و آرامش داره علاقه ندارن

خدایا هزار بار شکرت

[QUOTE=132734056]😄😄😄😄حالا بچه رو بیخیال خودت چقدر درگیر اسپرمی فک کنم توهم اون موقع ها رو یادته هنو😝😝😀[/QUOTEاتفاقا من کند ذهنم🤣🤣

من میگم این بچه نابقست 

در جهت استعداد هاش پرورشش بدید😁😁

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است