2777
2789
عنوان

هیدروسالپنکس خفیف دو طرفه

5357 بازدید | 32 پست

سلام دوستان به تازگی رویان عکس رنگی گرفتم و مشخص شد هیدروسالپنکس خفیف دو طرفه دارم.کسی بوده ترجیحا با طب سنتی درمانش کرده باشه و بعدش بارداری سالمی رو تجربه کرده باشه؟یا حتی با دارو یا لاپاراسکوپی درمانش کرده باشه و بعدش بارداری سالمی رو داشته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه طرفع خفیف هستم ای وی اف باید کنم 

لاپاراسکوپی نکردی شستشو بدن؟یا با قرص خوب نشد؟

پیگیر درمان با طب سنتی نشدی؟

من هرچی از تجربه های هرچند کم تو نی نی سایت خوندم همه متفق القول میگفتن با وجودش یا بارداری نمیشی یا اگر بشی بارداری ادامه پیدا نمیکنه و انگار آی وی افم تا زمانی که لوله ی ملتهب بسته یا برداشته نشه هم جواب نمیده...شما طبیعی باردار شدی؟من تو 9ماه 3بار باردار شدم 2بار پوچ 1بار شیمیایی...نمیدونم حتما مال اینه یا مشکل دیگه😥

کل نی نی سایتو زیرو رو کردم تنها 1نفر مثل شما یه طرفه خفیف بود و طبیعی باردار شدو به سلامت پیش رفت

1نفرم پیدا کردم هیدرو و آندو رو با طب سنتی درمان کرد و دو تا پشت هم خداروشکر باردار شدو به سلامت پیش رفت اما نتونستم بهش دسترسی پیدا کنم متاسفانه ولی گفته بود 1دوره داروی طب سنتی پیش دکتر انجام داده و بعدش تو عکس رنگی اثری از هیدرو و آندو نبوده...

گلم من قضیم مفصل من تو چهل هفته بچم بخاطر قصور پزشکم از دست دادم و الان دکترم با وثیقه ازاد .سر عملم اینجور شدم و بعد بچم هر چی اقدام کردم نشد .تیم پزشمی که واسم تشکیل شد همه اعتقاد دارن که فقط ای وی اف شم .سنمم زیاد داره میشه ۳۲سالم .طب سنتی هم رفتم اما نتونستم ادامه بدم اخه خیلی عجله دارم چون سنم زیاد شده 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
لاپراسکوپی ک عمل راحتیه برو عملش کن خب ....

آخه تا جایی که خوندم اکثرا نتیجه نگرفتن حتی با لاپارا و بعدش به احتمال قوی چسبندگی لوله میاره...و مجبور به بستن یا برداشتن لوله و بعدم آی وی اف شدن...آی وی افم که هم ذخیره تخمدانو پایین میاره هم بگیر نگیر داره...اصلا دلم نمیخواد لوله هامو از دست بدمو به کل شانس طبیعی رو از خودم بگیرم مخصوصا که طبیعی هم باردار میشم😞دنبال درمان با طب سنتیم در درجه اول میخوام ببینم کسی نتیجه گرفته و یا حتی با لاپارا تونسته درمانش کنه؟

آخه تا جایی که خوندم اکثرا نتیجه نگرفتن حتی با لاپارا و بعدش به احتمال قوی چسبندگی لوله میاره...و مج ...

من لوله چپم بسته بود با لاپرا باز کردم ولی دکتر نگفت چسبندگی ازچی بوده ....من شنیدم اگه ۴۰روز پشت سرهم دود عنبر نسارا و کندر و کلاهک بادمجون دود بدی به واژن بهتر میکنه اوضاعتو ...

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
گلم من قضیم مفصل من تو چهل هفته بچم بخاطر قصور پزشکم از دست دادم و الان دکترم با وثیقه ازاد .سر عملم ...

خیلی متاسفم عزیزم😔خیر نبینن این دکترای پرمدعا

البته کم و بیش پیامای شمارو تو تاپیکای هیدرو خونده بودم و اسم کاربریتو دیدم بارها...هی بابا شما میگی سنت زیاده منکه 34سالمه...بعدم اون خانوم گفت با1دوره داروی سنتی...مخصوصا که خفیف باشه و برای شمام یه طرفه و خفیفه ای کاش 1دور طب سنتی رو امتحان میکردی...من حتما میخوام امتحان کنم سنتی رو اما میخواستم ببینم کسی واقعا نتیجه گرفته...من خیلی خوندم آی وی اف با وجود لوله ی هیدرو نمیگیره عزیزم ازین بابت مطمئن شدی؟

خیلی متاسفم عزیزم😔خیر نبینن این دکترای پرمدعا البته کم و بیش پیامای شمارو تو تاپیکای هیدرو خونده ب ...

گلم من هشت تا دکتر پرونده مو مطالعه میکنن چون کارشناسای نظام پزشکی هستن .خدا خیرشون بده  یکشون که حالم دید تصمیم گرفت برام یه کاری کن معرفیم کرد به یه دکتری و اون گفت ای وی اف ولی همه پرونده رو ندیده هنوز گفت اردیبعشت بیا کع تصمیم نهایی بگیرم .بخدا خودمم دیگه درمونده شدم دلم خیلی بچه میخواد .انشالله درد من نصیب گرگای تو بیابونم نشه .بخدا بعد فوت بچم حملات پانیک بهم دست داد و الان باید ارامبخش بخورم تو اوج جونی .نمیخوام موج منفی بدم اما خیلی برام سخته خیلی .دکتر طب سنتی شما کی میشه به منم معرفی کنید من اهوازم 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
من لوله چپم بسته بود با لاپرا باز کردم ولی دکتر نگفت چسبندگی ازچی بوده ....من شنیدم اگه ۴۰روز پشت سر ...

آخه بسته بودن با عفونت عادی فرق دار با هیدرو😥لعنتی هیدروسالپنکس ظاهرا بدتره و لوله از عفونت ملتهب و آسیب دیده میشه و با مایعی پرمیشه که ظاهرا سمیه و نمیزاره جنین تشکیل بشه...من دوهفته پشت هم عنبرنسا دود دادم با یک شب درمیون بادکش گرمو زدن روغنای گرم زیر دلو خوردن جوشونده های خشک کننده عفونت...همون ماه برای بار سوم باردار شدم اما اینبارم اوایل هفته6 سقط...

خیلی متاسفم عزیزم😔خیر نبینن این دکترای پرمدعا البته کم و بیش پیامای شمارو تو تاپیکای هیدرو خونده ب ...

دکترا میگن برای همه موارد صدق نمیکنع این موضوع هر چی اصرار میکنم به لاپرا میگن بی فایدس فقط هزیته

گلم من هشت تا دکتر پرونده مو مطالعه میکنن چون کارشناسای نظام پزشکی هستن .خدا خیرشون بده  یکشون ...

حق داری واقعا خیلی خیلی سخته😢خدا کمکت کنه😔انشالله به زودی یه نی نی دیگه میاد جاشو بعد 9ماه صحیح و سالم میاد بغلت🙏

ببین من خودم پلی کیستیک بودم و با یه دوره ی 40 روزه خوردن حب کیست تخمدان روازاده و خوردن عرق فراسیون و قطره ویتاگنوس و تصحیح تغدیه م که حذف سردی و بستن خودم به گرمیجات بود به کل خوب شدم شکر خدا و بلا فاصله بعد درمان طی 9ماه 3بار باردار شدم و هربارم بعد اولین یا دومین اقدام...اما خوب به سرانجام نرسید متاسفانه

اما بخاطر تجربه خودم خیلی به طب سنتی اعتقاد پیدا کردم و میخوام تلاش کنم این مشکلم با طب سنتی درمان کنم.ببین تعریف شاگردای دکترخیر اندیش روهم شنیدم و البته داروهای تبریزیان که طب اسلامیه....فقلا تصمیم قطعی نگرفتم.من تهرانم و مطب شاگردای خیراندیش کلینیک مامایی طب سنتی هم داره و احتمالا اونو امتحان کنم..

تعریف داروهای اسلامی تبریزیانم خیلی شنیدم که اینترنتی سفارش میدی.شاید مشاوره ی آنلاینم داشته باشه که مشکلتو بگی یه سر بزن به سایتش

حق داری واقعا خیلی خیلی سخته😢خدا کمکت کنه😔انشالله به زودی یه نی نی دیگه میاد جاشو بعد 9ماه صحیح و ...

ادرس سایتشو داری عزیزم 

دکترا میگن برای همه موارد صدق نمیکنع این موضوع هر چی اصرار میکنم به لاپرا میگن بی فایدس فقط ه ...

ولی خوب ریسکه اینهمه م بخوای هزینه کنی...من که هرچی تو همینجا خوندم با لوله ی هیدرو آی وی اف هم جواب نداده...بازهرجور صلاح میدونم خانوم.ای کاش حالا که قصدت حتمی آی وی افه لوله ی هیدرو رو میبستی اول که اون مایع ترشح نشه به رحمت...این دکترا واسه پولش سریع میگن آی وی اف.هزینه ی لاپارا هم که خیلی کمتر از آی وی افه