2777
2789

پایان هر ۵ جلسه یا ۱۰ جلسه پرداخت کنه؟؟؟💃💃💃💃

سلام دوستان

من معلم زبانم 10 ساله

یک کتاب اموزش مکالمه نوشتم  که میشه تو سی جلسه مکالمه و گرامرو یاد گرفت.

هزینشم میتونیدپایان هر  5  جلسه  پرداخت کنید ک کاملا مطمین و با خیال راحت اعتماد کنید .

چیزی که تو کتابم آموزش دادم گرامر صفر تاصد به صورت کاربردی همراه با آموزش اسپیکینگ هست .

به صورت مجازی هست

آموزش "گرامر و اسپیکینگ "هست.

آموزش شامل

گرامر صفر تاصد

۲۰۰۰ لغت کاربردی

تمرینات جمله سازی و اسپیکینگ

200 درصدتضمینی ک میتونی پایان سی جلسه کامل انگلیسی ح رف بزنی تضمینمم اینه که او لش هزینه ای نمی گیرم می تونید چند جلسه ازمایشی بیایین روش تدریسم و ببینید و تصمیم بگیرید.

مناسب کسانیکه که" پایشون ضعیفه" یا "مکالمه میخوان یاد بگیرن"

بااموزش مدرسه و دانشگاه کلا فرق داره

مایل بودین شمارمو میدم خدمتتون

هزینشم ناقابله کلا 300 تومن

که بصورت اقساطه ۳ یا ۶ قسط

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

اینم نظرات شاگردام

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم هستین؟؟

بله

یعنی فقط کتاب و جزوه رو میدید بخونیم؟ خود خوانه؟

درس رو میفرستم 

با تمریناتش 

ویس هم میدم برای توضیخات بیشتر و رفع اشکال 

تمرینات هم شفاهی هستند  تا اشکالات تلفظی هم برطرف بشه 

سلام. هزینه ی تمام جلسات چقدر میشه؟ جلسات چجوری برگزار میشه؟ ساعتشو خودتون اعلام می کنید؟؟

ببینید کلا ۳۰ جلسست ۳۰۰ تومنه

کلاسمون ب این صورته که درس رو از قبل  با تمریناش میفرستم شما انجام میدید برام میفرستید رفع اشکال و تمرین میکنیم
. اگر مطالب اون روز ساده بود میتونیم درس بعدی رو هم کار کنیم یا بالعکس اگر مطالب زیاد بود میتونیم نصفش رو یک روز و بقیشو روزهای بعد انجام بدین و طولانی شدن کلاسها تفاوتی در هزینه نداره.

کلا زمان کلاس ها بستگی. ب خودتون داره
تایم خاصی نداره
درهرساعت از شبانه روز ک تایم آزاد داشتین تمریناتتونو میفرستین  من چک میکنم.  
به صورت ویس و شفاهی میفرستین تا اشکالات تلفظیتون هم برطرف بشه
.

من راستش دام میخواد خیلی لغت یاد بگیرم درحدی ک حرف بزنن تا حدودی بفهمم یا یه متن ببینم  را ...

عزیزم اگر روی گرامر مسلط هستید عالیه 

دیگه خودتون میتونید self study   داشته باشین 

کتاب ۵۰۴ و ۱۱۰۰ واژه و لیستی از فریزال وربها منابعخوبی هستند برای ارتقای لغتتون 

درضمن تمرین  لیسنینگ رو هم کنارش داشته باشین هم لهجه هم لغت و سرعت مکالمتونو اصلاح میکنه

من دوست دارم شاگردتون بشم صفر صفرم نیستم تا حدودی بلدم اما نه فول

درخدمتم🌹

یعنی اجبار بالا سرمونه؟

بله 

من مدام یاداوری میکنم تا بچه ها فاصله نیندازند

عزیزم اگر روی گرامر مسلط هستید عالیه  دیگه خودتون میتونید self study   داشته باشین  ...

نه نمیشه گفت مسلط ولی خب یه چیزایی از دبیرستان بلدم 

تا زور بالاسرم نباشه نمیخونم نیاز ب مربی دارم 

شاگردتون میشم 🌹

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام...