2777
2789
عنوان

لاپروسکوپی کیسه صفرا

208 بازدید | 36 پست

کسی تاحالا انجام داده چه جوریه ؟الان تواین شرایط کرونا هم میشه انجام داد؟کدوم بیمارستان تهران کرونایی نداره کسی میدونه ؟

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
عمل راحتی هست،برید بیمارستان خصوصی

شما انجام دادی عزیزم؟کدوم بیمارستان خصوصی برم شما میدونی؟

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما انجام دادی عزیزم؟کدوم بیمارستان خصوصی برم شما میدونی؟

من انجام ندادم ،چون کادر درمان هستم روند کارو میدونم ،میتونید برید بیمارستان آتیه،لاله،خاتم الانبیا،رسالت،دی،......

من انجام ندادم ،چون کادر درمان هستم روند کارو میدونم ،میتونید برید بیمارستان آتیه،لاله،خاتم الانبیا، ...

چندساعت طول میکشه عملش میشه صبح انجام بدم شب مرخص بشم؟

من انجام دادم  راحته ولی شرایط العان فرق داره با یه جراح عمومی مشورت کن بهت بگه چی کار باید بکن ...

توروخدا بگو چه جوریه عملش من میترسم 

من انجام ندادم ،چون کادر درمان هستم روند کارو میدونم ،میتونید برید بیمارستان آتیه،لاله،خاتم الانبیا، ...

سلام میتونم ی سوال بپرسم .من‌ چند روز پیش میخواستم بیدار بشم از خواب وسط کتفم و گردنم ی صدایی داد و گرفت حالا کتفم خوب شده ولی گردنم ن هنوز ممکنه دیسکم پاره شده باشه ؟! گردنم حرکت داره ولی سرم پایین خم نمیشه دیسک گردنم دارم 

سلام میتونم ی سوال بپرسم .من‌ چند روز پیش میخواستم بیدار بشم از خواب وسط کتفم و گردنم ی صدایی داد و ...

سلام،موضعی که درد میکنه گرمه؟ با مسکن دردتون آروم میشه ؟ به هیچ وجه گردنتون پایین خم نمیشه؟ازآمپول متاکاربامول استفاده کردید؟

سلام،موضعی که درد میکنه گرمه؟ با مسکن دردتون آروم میشه ؟ به هیچ وجه گردنتون پایین خم نمیشه؟ازآمپول م ...

ن گرم نیست .با مسکن تقریبا کمتر میشه ولی خوبه خوب نه .چرا ی ذره خم میشه پایین ولی درد میگیره .قرص متاکاربامول میخورم با گاباپنتین شبی یکی برا دیسکم.سرمو خم میکنم انگار ی چیزی از گردنم تا وسط دو تا کتفم درد میگیره! اینا علایم پارگی دیسکه؟ خیلی میترسم دکترم نمیشه رفت تو این شرایط نگرانم

ترس نداره  خیلی راحته درد بعد عملش هم نسبت به بقیه جراحی ها خیلی کمه

مرسی عزیزم 

به ندرت شب مرخص میکنن  اکثرا فرداش مرخصی

شما کی عمل کردی ؟تهرانی؟