2777
2789
زرده .. آب برنج و اب پیاز قوی تره

عزیزم من موهام به شدت ریزش داره یه مدت رژیم گرفتم به خاطر اونه ،این آب برنج و پیاز واسه ریزش خوبه ? چجوری باید استفاده کنم 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازآب برنج چطوراستفاده کنیم؟

بزار روی گاز قُل بیاد آب روشو وقتی لعاب انداخت بردار از صافی رد کن..قبل همون بمال به کف سرت،

ولی به نظرم آمپول بپانتن بیوتن خوبه بزنی

تاپیک زدم ببینم کسی استفاده کرده

چون خودم فقط دوبار زدم داشتم میدیدم داره موهام خوب میشه ولی کرونا اومد نخریدم دیگه 

بزار روی گاز قُل بیاد آب روشو وقتی لعاب انداخت بردار از صافی رد کن..قبل همون بمال به کف سرت، ولی به ...

من خودم قرص هیرویت ویونی زینک میخورم 

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
اگ گذاشتی و رفتی حموم با آب سرد موهاتو بشور. چون آب داغ باعث میشه تخم مرغ رو موهات پخته شه😅🤦‍♀️(م ...

من یه بار این بلا سرم اومد 😑😂

انگار تخم مرغ رو سرم نیمرو کرده بودن 😭

در درونم های و هو میکرد 🍃                                                 آن من دیوانه ی عاصی.                                               مشت ها بر دیوار می کوفت                                           روزنی را جست و جو میکرد...🌙       
من یه بار این بلا سرم اومد 😑😂 انگار تخم مرغ رو سرم نیمرو کرده بودن 😭

من دوبار. بار اول عبرت نشد واسم😶

تا ۱هفته تخم مرغ از رو موهام جدا میکردم🤦‍♀️

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜
من دوبار. بار اول عبرت نشد واسم😶 تا ۱هفته تخم مرغ از رو موهام جدا میکردم🤦‍♀️

وااااای!😑😂

در درونم های و هو میکرد 🍃                                                 آن من دیوانه ی عاصی.                                               مشت ها بر دیوار می کوفت                                           روزنی را جست و جو میکرد...🌙       
زرده .. آب برنج و اب پیاز قوی تره

اصغذا من ۲ماهی میشد ک اب برنج با اب پیاز استفاده میکردم. بعدش ریزش موهام خیلی زیاد شد و موهامم ریختن. ازتوی اینستا یکی توی پیجش گف ک خیلی خوبه استفاده ک کردم نتیجش اینجوری شد😑..هرکسی نباید استفاده کنه ممکنه پوست سرش حساسیت داشته باشه