2777
2789
عنوان

عروسی گرفتن خواهرشوهر😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2502 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت مارو از داعش میترسونن😅🤦‍♀️

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

ازش حتما حالشو بپرس احتمالا تبش خیلی بالاس

آخه چقد بگن رعایت کنین؟

اگر گرفت نرو چون بحث سلامتی مهم تر از چن ساعت خوشی کردنه 

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

آره چند وقت پیش چندتا داماد رو دم در ارایشگاه بازداشت کرده بودن

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
دختره راضیه تو خونه میگیرن😐😐

حالا مثلا خیلی واجبه؟نکنه حامله ای چیزی باشه

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤