2777
2789

اقااا من از تیر ماه با ی پسریم

بعد هر چی بحث و دعوا داشتیم تا الان تقصیر من بوده ولی من همیشه دست پیشو گرفتم بیشتر وقتام اون معذرت خواهی کرده

زبونم خیلی تنده رو پسرا(پ داداشم چ این پسره چ فامیل)

بش خیلی تیکه مینداختم یا الکی گیر میدادم بش(غر نمیزدم)

اون بیچاره هم وقتی خیلیییی عصبانیش میکردم میگف کات کنیم منم میگفتم باشه ولی باز میومد ک اشتی کنیم

یا بدترین حرفی ک ممکن بود بزنه تو عصبانیت میگف نمیخام الان با صحبت کنم یا فوقش میگف ساکت///:

ولی خب الان خیلی دوسم داره و میدونه من با هر شرایطی کنار نمیام و خیلی ازم حساب  میبره ن از ترس ب خاطر اینکه دوسم داره و میدونه فک کنم چیزی باب میلم نیس میرم

ولی خب الان باهاش مهربون ترم از اولم کلا مهربون بودم ولی ی دفه هاپو میشدم گیر میدادم بش

اقا ینی من خیلی هاپو میشم بعضی وقتا ؟

خوبه ک اینکارارو کردم تا ازم حساب ببره؟

ایا گره رو دم حجله گشتم؟

چی کار کنم ؟

کسی بوده اینجور؟؟؟    

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا کار خوبی نمیکنی. منم اینجوری بودم اما خیلی پشیمونم. محبت بینتون کم میشه. الان دوست داره کم کم میرسه به تحمل کردنت بعدم میزاره میره

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻
با این اخلاق یه روز خسته میشه میره اخلاقتو درست کن

ی بار فقط ازش پرسیدم کدوم اخلاقمو دوس نداری گف یکم تندی    

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
نه من که همیشه میزد تو دهنم خوشبحالت ک انقد دوست داره سعی کن خودتو کننرل کنی اون از پیشت نمیره

اره مطمئنم تحت هیچ شرایطی نمیره فک کنم برا همین وحشی شدم    

اینجور ک بنده خدا فرار می‌کنه یکم کمترش کن من خودمم اینجورم واسه شوهرم ولی خب دارم کمترش میکنم چون و ...

اینم لج میکنه میگه کات کنمی بعد ک اروم میشه میاد اشتی

اره منم دارم باهاش مهربون تر میشم    

اصلا کار خوبی نمیکنی. منم اینجوری بودم اما خیلی پشیمونم. محبت بینتون کم میشه. الان دوست داره کم کم م ...

اره باید مهربون تر بشم باهاش    

اینم لج میکنه میگه کات کنمی بعد ک اروم میشه میاد اشتی اره منم دارم باهاش مهربون تر میشم   &n ...

ما هم ک زن و شوهریم‌دقیقا میگیم طلاق بگیریم 😟😟

باید درست بشی سعیتو بکن بخدا دیروز بهش گیر ندادم چقد مهربونم شده بود همش قربون صدقه ام می‌رفت باید قلقش بیاد دستت

💜🫀