2777
2789
عنوان

سیگاری ها بیان

4741 بازدید | 79 پست

سلام دوستان

کسی هست ک اینجا هی بارداری و یا قبل از بارداری سیگاری بوده باشه؟ 

یا اینکه حامله باشه اما ندونه و سیگار بکشه؟ 

میخوام بدونم چطوری ترک کردید، یا اینکه چه اتفاقی واسه جنین افتاد 

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است

عزیزم سیگار رو باید یهو بزاری کنار....

یه هفته طاقت بیاری نکشی بدن سم زدایی میشه....

اعتیاد به سیگار بیشتر جنبه ی روانی داره...

وقتی هوس کردی روشن کن تو دستت بگیر ولی نکش....

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بارداری خیلی خطرناکه با سیگار

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
آخه دختر مگه سیگار میکشه خب حالا که میکشی ترک کن کاری نداره که فقط کافیه اراده کنی ماهی رو هر وقت از ...

سیگار کشیدن برای هر دو جنس زن و مرد بده.... 

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
برای ترک سیگار هربار سیگار هوس کردی سریع یه کوچولو  نمک بریز کف دستت بخور ترک میشه انشالله

قربونت برم من 10 سال سیگاریم، با این چیزا نمیتونم خودمو گول بزنم

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است
عزیزم سیگار رو باید یهو بزاری کنار.... یه هفته طاقت بیاری نکشی بدن سم زدایی میشه.... اعتیاد به سیگ ...

بدتره که اونطوری.آدم  میگه هدر میره میکشه 😂

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 

نمیدونم به درد شما میخوره یا نه یدفعه ۱۵ سالگی به دوستم گفتم من یدفعه سیگار میکشم بالاخره مامانم شنیده بود 

همون شب سیگار خریدن توشو خالی کردن و به جاش یه 

گیاه دارویی ریختن فکر کنم مریم گلی بود بعدش کشیدم 

بار اول و آخرم بود 😊

بدتره که اونطوری.آدم  میگه هدر میره میکشه 😂

نه باور کن آدم خیلی وقتا حتی با روشن کردنش هم از سرش میفته!

چون همش حس میکنی باید یه کاری بکنی که نکردی....

عزیزم سیگار رو باید یهو بزاری کنار.... یه هفته طاقت بیاری نکشی بدن سم زدایی میشه.... اعتیاد به سیگ ...

این ک اعتیادش روانیه کاملا درسته

روش خوبی هم پیشنهاد دادی

ولی میدونی، هر چیزی انگیزه میخواد... 

من هنوز باورم نشده ک دارم مادر میشم، تا انگیزه شه برام. 

میدونم بهانست، اما خاصیت اعتیاد همینه

آخه دختر مگه سیگار میکشه خب حالا که میکشی ترک کن کاری نداره که فقط کافیه اراده کنی ماهی رو هر وقت از ...

شما سیگاری نیستی، نمیدونی کاری داره یا نه... 

در ضمن، دختر و پسر نداره

عنوان تاپیک دعوت از سیگاری ها بوده

شما ک پاکی بیخیال شو😏

نه باور کن آدم خیلی وقتا حتی با روشن کردنش هم از سرش میفته! چون همش حس میکنی باید یه کاری بکنی که ن ...

دوست بابام خدا رحمتش کنه ترک کرده بود سیگارو بخاطر ریه اش بعد همیشه سیگار خاموش دستش می‌گرفت 😂 آدم دلش کباب میشد واسش  خدارحمتش کنه همون سیگار پدرشو در آوردیه موقع ترک کرد که دیگه خیلی دیر بود 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم